Dijital Otomobil Dergiciliği'nde 100 Sayı: Carmedya - Son Dakika
Otomobil

Dijital Otomobil Dergiciliği'nde 100 Sayı: Carmedya

CARMEDYA.COM – Yayın hayatına 4 Mayıs 2010 yılında başlayan Carmedya, dijital otomobil yayıncılığında 100. sayısına ulaştı.

10.08.2018 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – Yayın hayatına 4 Mayıs 2010 yılında başlayan Carmedya, dijital otomobil yayıncılığında 100. sayısına ulaştı.

Türkiye'de dijital otomobil dergiciliğinin ilk temsilcilerinden olan Carmedya, 8 yıldır çıtayı hep daha yükseğe koyarak, kurumsallaşmayı başarabildi.

Bugün her ayın ilk günü yayına giren, web siteleri, sosyal medya hesapları, uygulamaları ve YouTube kanalıyla 360 derece yayın anlayışına sahip olan Carmedya, bu özelliklere sahip tek dijital otomobil dergisi olarak öne çıkıyor ve sektöre yön veriyor.

Dijital dergi yayıncılığında uzmanlaşan Medicon Grup bünyesinde yer alan Carmedya, web siteleri, Issuu, Joomag, Magzter, Vodafone DMags Dergilik ve Turkcell Dergilik'ten indirilebiliyor. Carmedya'nın ayrıca iOS ve Android uygulamaları da bulunuyor.

Kısa süre içerisinde farklı bir içerik uygulamasına da sahip olacak Carmedya, aynı zamanda TAV'a ait 20 istasyon ve 4 genel havacılık terminaliyle, seçkin oteller ve konsept mekanlarda da yerini almaya hazırlanıyor.

Turkcell Dergilik'te bir ayda 105 bin indirme

Medicon Grup bünyesinde Carmedya ile birlikte altı yayın ve beş dijital dergi yer alıyor.

Kadınlara yönelik Avenue Rouge, erkeklere yönelik Avenue Noir, gençlere hitap eden Fest & Fashion ve lüks yaşam temalı Route Magazine sektörde okur rakamlarıyla gücüne güç katmaya devam ediyor. Yayınlar arasında eğitim temalı For Education ise haber portalı ile yayın hayatını sürdürüyor.

Dijital dergiler Temmuz ayında sadece Turkcell Dergilik uygulamasında 105 bini aşan indirme rakamına ulaşırken, Ağustos ayının ilk haftasında ise bu uygulamada toplam 45 bin indirme rakamı aşılmış durumda.

Yayınlanan beş dijital dergi de web siteleri, Issuu, Joomag, Magzter, Vodafone DMags Dergilik ve Turkcell Dergilik'ten indirilebiliyor.

Keyifle okumanız dileğiyle…

Carmedya Ağusto 2018 sayısını indirmek için tıklayın

Carmedya Ağustos 2018 sayısını sayfada açmak için tıklayın

The post Dijital Otomobil Dergiciliği'nde 100 Sayı: Carmedya appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Dijital Otomobil Dergiciliği'nde 100 Sayı: Carmedya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak takla attı
    18:01 Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak takla attı

    Ümraniye'de el freni çekilmeyen bir otomobil, yokuş aşağı kayarak önce yolun kenarındaki taşlık alana çarptı ve ardından takla attı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Çorum'un Osmancık ilçesinde otomobil devrildi: 4 yaralı
    17:34 Çorum'un Osmancık ilçesinde otomobil devrildi: 4 yaralı

    Çorum'un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Orhan T. (34) idaresindeki otomobil tarlaya devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan Fatma T. (34), Beyza Y. (24) ve Ceyhan Y. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

  • Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi
    16:16 Bartın'da Kurye Kaza Geçirdi, Sipariş Başka Bir Kurye Tarafından Teslim Edildi

    Bartın'ın Kemerköprü Mahallesi'nde bir moto kurye ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda kurye yaralanırken, taşıdığı sipariş ise başka bir kurye tarafından gideceği adrese teslim edildi. Yaralı kurye ise hastaneye kaldırıldı.

  • Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak kaza yaptı
    16:02 Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak kaza yaptı

    Ümraniye'de el freni çekilmeyen bir otomobil, yokuş aşağı kayarak önce yolun kenarındaki taşlık alana vurdu ve ardından takla atarak durabildi. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Kadıköy'de Otomobil Kazası: Bir Kişi Yaralandı
    15:44 Kadıköy'de Otomobil Kazası: Bir Kişi Yaralandı

    Kadıköy'de seyir halindeki bir otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki araca çarptı, ardından takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Alfa Romeo, Milano Modelinin Adını Junior Olarak Değiştirdi
    15:04 Alfa Romeo, Milano Modelinin Adını Junior Olarak Değiştirdi

    İtalyan lüks otomobil üreticisi Alfa Romeo, hükümetle yaşanan tartışmaların ardından “Milano” modelinin adını “Junior” olarak değiştirdi. Milano isminin tüm yasal gerekliliklere uyduğuna inanmalarına rağmen, gerilimi düşürmek amacıyla değişiklik yapıldı. Stellantis grubu, İtalya'daki fabrikalarındaki üretimi azaltarak bazı fabrikaları yurt dışına taşıma kararı nedeniyle aylardır hükümetle polemik yaşıyordu.

  • Bolu'da Kış Lastiği Uygulamasının Sona Ermesiyle Oto Lastikçilerde Yoğunluk Yaşanıyor
    14:59 Bolu'da Kış Lastiği Uygulamasının Sona Ermesiyle Oto Lastikçilerde Yoğunluk Yaşanıyor

    Bolu'da zorunlu kış lastiği uygulamasının sona ermesi ve havaların ısınmasıyla birlikte oto lastikçilerde yoğunluk yaşanmaya başlandı. Vatandaşlar yaz lastiği taktırmak için oto lastik tamircilerine akın ediyor. İşletme sahipleri yoğunluğun artmasıyla birlikte memnuniyetlerini dile getiriyor.

  • Adana'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 7 kişi yaralandı
    14:53 Adana'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

    Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, Uğur A. idaresindeki bir otomobil, kontrolden çıkarak otobüs durağına çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Uğur A. ile durakta bekleyen Metin C, Osman K, Hüseyin K, Aysel K, Nursever K. ve Çınar K. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Osman K. ve Metin C'nin durumlarının ağır olduğu belirtildi.

  • Adana'da lüks otomobil otobüs durağına çarptı, 7 kişi yaralandı
    14:42 Adana'da lüks otomobil otobüs durağına çarptı, 7 kişi yaralandı

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Uğur A. yönetimindeki lüks otomobilin kontrolden çıkması sonucu otobüs durağına çarptığı kaza sonucunda 2'si ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazanın dehşeti ise görüntülere yansıdı.

  • Togg T10X, OGD Üyeleri Tarafından Yılın Otomobili Yarışması Kapsamında Test Edildi
    14:21 Togg T10X, OGD Üyeleri Tarafından Yılın Otomobili Yarışması Kapsamında Test Edildi

    Togg T10X, Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) üyelerince Yılın Otomobili Yarışması kapsamında test edildi. OGD tarafından düzenlenen 'Türkiye'de Yılın Otomobili' seçiminde aday belirleme süreci devam ediyor. Togg T10X'in teknolojik ve teknik özelliklerini paylaşmak ve test pistini deneyimlemek için Bursa Gemlik'teki Togg Teknoloji Kampüsü'nde test sürüş programı düzenlendi. 7 finalist otomobil nisan ayında açıklanacak ve kazanan otomobil 11 Haziran'da düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı
    13:20 Osmaniye'de kaza yapan otomobil yandı: 1 yaralı

    Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil yol kenarına savruldu ve alev aldı. Kazada 1 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın söndürülürken, yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ve otomobil hurdaya döndü.


Advertisement