Dijital Radyonun Gençleri Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Dijital Radyonun Gençleri Buluşuyor

"Dijital Radyo Gençliği", gençlerin soru ve katılımlarıyla renklenirken radyo sektörünün duayenleri, iş dünyasının önde gelenleri ve üniversite gençliğini bir araya getirdi.

16.04.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

T.C. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Bozkurt ve URYAD Başkan Yardımcısı Olcay Akay'ın açılış konuşmalarıyla başlayan panelde radyo sektörünün duayenleri, iş dünyasının önde gelenleri ve üniversite gençliği bir araya geldi.

URYAD Başkan Yardımcısı Olcay Akay: "Ses, en etkin iletişim aracıdır, dinleyicisiyle derhal bütünleşir ve hayal gücünü harekete geçirir. 1927'den beri Türkiye'de radyo, her yaş grubundan insanın hayatında vazgeçilmez ve etkin bir yere sahiptir. Gelişen teknolojinin etkisiyle radyo, insanlarla bütünleşen bir iletişim aracı olmaya güçlenerek devam etmektedir. Bu önemli iletişim aracının yayıncıları olarak, kısa süre önce URYAD – Ulusal Radyo Yayıncıları Derneği altında organize olduk. Amacımız, radyo yayıncıları, resmi karar vericileri, dinleyicileri, eğitimcileri ve tabii ki reklam verenlerin iletişimini bu platformla sürekli kılmak ve aralarındaki sinerjiyi güçlendirmek. URYAD olarak Dijital Radyo Gençliği sohbet toplantımızın ikincisini sizlerle birlikte gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz." dedi.

T.C. Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinlik, gençlerin soru ve yorumlarıyla renklenerek eğlenceli anlara sahne oldu. WEC Temsilcisi Samih Yedievli'nin moderatörlüğünü yaptığı panelin konuşmacıları dijital radyonun işleyişi, pazarlamada dijital devrim gibi gençlerin çok ilgisini çeken konularda konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından gerçekleşen panelde Show Radyo Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, Doğuş Yayın Grubu Yabancı Müzik Radyoları Direktörü Koray Hatipoğlu. Akbank Dijital Satış ve Pazarlama müdürü Levent Karabeyoğlu dijital radyo ve teknolojileri hakkında önemli bilgiler aktarırken, radyoların tanınan ve sevilen ismi Best FM Program Yapımcısı Cem Arslan ise Türkiye'de radyoculuk ve radyo dinleyicisi üzerine renkli ve etkili bilgiler aktardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dijital Radyonun Gençleri Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement