Dikili, Avrupa Standartlarında Bir Tesise Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Dikili, Avrupa Standartlarında Bir Tesise Kavuştu

İzmir'in profesyonel liglerde yer alan futbol kulüplerinin stat sorunu her geçen gün çığ gibi büyürken, bir sevindirici haber Dikili'den geldi.

28.07.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdal İnönü Stadı artık göz kamaştırıyor

Dikili Belediyesi'nin gerçekleştirdiği projeyle Dikili Erdal İnönü Stadının zemini, FIFA normlarına uygun son jenerasyon suni çime sahip oldu.

Dikili Belediyesi, bölgenin amatör takımlarının karşılaşmalarını oynadığı Dikili Erdal İnönü Stadyumunda modernizasyon çalışmaları gerçekleştirerek ilçenin FIFA normlarına uygun sentetik çim zeminli, modern ve güzel bir tesise kavuşmasını sağladı.

Zemine FIFA Star 1 Belgeli Sentetik Çim Döşendi

CHP'li Mustafa Tosun'un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından gerçekleştirilen hizmet hamleleri kapsamında bakıma alınıp, modernizasyon çalışması başlatılan Dikili Erdal İnönü Stadında yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Büyük bir hassasiyet içinde yürütülen çalışmalarda stadın zeminine yeni serilen suni çim zeminde tamamlanan kumlama işleminin ardından, granül serme işlemi gerçekleştirilecek. Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından hazırlanan projeyle 105x68 m standart ölçülere sahip FIFA Star 1 Belgeli Sentetik Çim zemine kavuşan Dikili Erdal İnönü Stadyumunda yürütülen çalışmaların yapılacak son rötuşlarla önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor.

"Bu Tesis Dikili Halkınındır"

Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Belediyesi olarak gençlerin spor yapmasının önündeki engelleri kaldırmak için tesisleşme hamlesine hızla devam ettiklerini belirterek, "Bu tesis bizim çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz değerin en güzel örneğidir. Biz gençlerimizin ve çocuklarımızın spora teşvik edilmelerinin, boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerinin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Çünkü gençlerimizin ve çocuklarımızın sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi demek, ülkemizin aydınlık geleceğinin güçlü olması demektir. Bu inançla Dikili Belediyesi olarak Cumhuriyetini, Atasını, bayrağını, ülkesini seven birikimli bir gençliğin yetişmesi içinde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bilindiği üzere Erdal İnönü Stadımızın biz göreve geldiğimizde spor yapmak için pekte iç açıcı durumda değildi. Arkadaşlarla oturduk bir proje hazırladık. Ve o projenin sonucunda yapılan modernizasyon çalışmalarının ardından ilçemizdeki stat kalitesini profesyonel seviyeye yükseltecek bu güzel tesis ortaya çıktı. Baştan aşağı yenilenen ve FIFA standartlarına kavuşan bu tesis artık tüm Dikili halkınındır. Dikili'mize ve çocuklarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dikili, Avrupa Standartlarında Bir Tesise Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement