Dikili Belediye Spor'dan Milli Takıma - Son Dakika
Güncel

Dikili Belediye Spor'dan Milli Takıma

Dikili Belediye Spor\'dan Milli Takıma

Dikili Belediyespor Kulübü, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kulübün altyapı futbolcularından Onur Açıkgöz, 12 Yaş Futbol Milli Takımına seçildi.

30.07.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolda 12 Yaş Türk Milli Takımı'nın Kuşadası'nda gerçekleştirileceği hazırlık kampı aday kadrosu belirlendi. Dikili Belediye spor'dan Onur Açıkgöz, 12 Yaş Futbol Milli Takımına seçilerek büyük bir başarıya imza attı

Dikili Belediye Spor Emeklerinin Karşılığını Aldı

Dikili Belediyesi'nin verdiği destekle sporda elde ettiği başarılar ve tesisleşme atılımlarıyla adından sıkça söz ettiren Dikili Belediyespor'un sporcuları da elde ettiği başarıları ile adından sıkça söz ettiriyor. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan çağrıyla Ağustos ayının ilk haftasında Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir hazırlık kampı gerçekleştirecek olan 12 Yaş Türk Milli Takımı'nın aday kadrosuna Dikili Belediyespor altyapısından Onur Açıkgöz de davet edildi.

Hayali; A Milli Takım…

Dikili Belediyespor altyapısında forma giyen 12 yaşındaki Onur Açıkgöz, olağanüstü yetenekleriyle izleyenleri hayran bırakıyor. En büyük hayalinin A Milli Takım forması giymek olduğunu belirten Onur, Türkiye'nin gelecekteki en büyük yıldızlarından biri olmaya aday gösteriliyor. Stoper mevkiinde görev yapan Onur, mücadeleci yapısı, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve topu geriden oyuna sokuşuyla bir zamanların ünlü futbolcusu İspanyol Hierro'ya benzetiliyor.

Sevincini Başkan Tosunla Paylaştı

Milli takıma davet haberini aldıktan Kuşadası'nda gerçekleşecek kampa katılmadan önce sevincini Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'u Dikili Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Öcal ile birlikte ziyaret ederek paylaşan minik futbolcu Onur, Başkan Tosun'a kendilerine verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

"Onur'un Başarısıyla Gururlandık"

Milli Futbolcu Onur'a başarılar dileyen Başkan Tosun da, "Dikili Belediyespor ülke sporuna adını yazdıracak sporcular yetiştirmek için emin adımlarla çalışmalar yürütmektedir. Ben inanıyorum ki, gelen günlerde başarısıyla gururlandığımız Onur kardeşimiz gibi çok sayıda Dikilili kardeşimizin başarısı ortaya çıkacaktır. Sporun içinde olan arkadaşlarımızda çocuklarımızın yetiştirilmesi hususunda işini severek yapıyor. Bizde, Dikili Belediyesi olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmaları adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. Son olarak ilçemize FIFA standartlarında stat kazandırdık. Bununla yetinmeyecek, spora ve sporculara desteklerimizi artarak sürdüreceğiz' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dikili Belediye Spor'dan Milli Takıma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement