Dikili'de Annelere Anlamlı Jest - Son Dakika
Güncel

Dikili'de Annelere Anlamlı Jest

Dikili\'de Annelere Anlamlı Jest

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, kentte yaşayan anneler ile anne adaylarını evlerinde ve işyerlerinde ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.

11.05.2015 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Anneler Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerde karşılaştığı annelere ve anne adaylarına karanfil dağıtarak onların anlamlı gününü kutladı.

4 Bin Karanfil Dağıtıldı

Başkan Tosun'un gerçekleştirdiği ziyaretlere Dikili Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Mustafa Önal'la birlikte 40 belediye personeli katıldı. 4 bin karanfilin dağıtıldığı ziyaretler belediye personelinin katılımıyla Çandarlı başta olmak üzere ilçedeki tüm mahallelerde de gerçekleştirildi.

Kadınlar Yapılan Jestten Dolayı Çok Mutlu Oldu

Cadde ve sokaklarda karşılaştığı kadınların Anneler Günü'nü kutlayarak, onlara karanfil veren Başkan Tosun bu yaklaşımından dolayı kadınlardan büyük takdir aldı. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un elinden karanfil alan anneler ve anne adayı kadınlar da, bu önemli günde kendilerini unutmayan Başkan Tosun'a teşekkür etti.

"Annelerimiz Bizim İçin Büyük Değer Arz Ediyor"

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, annelerin ve anne adaylarının yüzlerindeki tebessümü görmenin çok anlamlı olduğunu söyledi.

Sevgi Kenti Dikili'yi yönetenler olarak sevginin mimarı annelerin hak ettiği mutlu yaşamı yaşamaları için kentte var güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Tosun, "Biz Dikili'de kentin alt ve üst yapısını daha modern, daha yaşanılabilir bir hale getirirken, diğer yandan da insan yaşamına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızdan bir tanesi de annelerimizin mutluluğunun ön plana çıkmasıdır. Biz sadece bir karanfille değil, onları hizmetlerimizle de mutlu olmasını istiyoruz. Geçtiğimiz bir yılda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Dikili'de artık gençler gibi, yaşlılar gibi, engelli kardeşlerimiz gibi, çocuklarımız gibi annelerimizin de sıkıntı yaşamasını istemiyoruz. Bizim için büyük değer arz eden annelerimiz, hep mutlu olsun istiyoruz. Bu vesileyle tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dikili'de Annelere Anlamlı Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement