Dikili'de Bayram Bir Başka Güzel - Son Dakika
Yerel

Dikili'de Bayram Bir Başka Güzel

Dikili\'de Bayram Bir Başka Güzel

Dikili’de, ilçe protokolü eksiksiz olarak bir araya gelerek birliktelik içerisinde bayramlaştı.

05.10.2014 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dikili'de, ilçe protokolü eksiksiz olarak bir araya gelerek birliktelik içerisinde bayramlaştı.

Yoğun bir katılımla Dikili Öğretmen Evi Lokali'nde gerçekleşen bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını Dikili Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin yaptı. Kaymakam Sezgin, Dikili hemşerilerinin ve ilçe protokolünün bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında gelen günlerin tüm dünyaya sevgiyi, muhabbeti, dostluğu ve kardeşliği pekiştirmesini diledi.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da, konuşmasında Kurban Bayramı'nın, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği sevgi ve dayanışma günleri olduğuna dikkat çekti.

Başkan Tosun, 'Bizim örflerimize, törelerimize göre bayramlar birliğin, dirliğin, hoşgörünün ve sevginin en güzel örneği olan günlerdir. Bu gün burada bulunan her arkadaşımla Dikilimiz ve Dikili halkımız için güzel dilekler diliyoruz. Ancak ne yazık ki güzel bayram gününü yaşadığımız bu anlarda yüreğimiz buruk. Çünkü yüreğimiz hala Soma'da yetim kalan çocuklarımıza ağlıyor. Yakın coğrafyamızda da savaşlar var, zulümler var. İnsanlar katlediliyor orada. Biz artık tüm acıların son bulmasını istiyoruz. Ülkemizde hiçbir çocuğun yetim kalmasını istemiyoruz. Yakın coğrafyamızda da savaşların, zulümlerin ve katliamların son bulmasını, barışın egemen olmasını istiyoruz. Bu duygularımızla gelen her günün gönüllerimize huzur, sevgi ve barış duygularını doldurmasını, yarınlarımızda da gerek ülkemizde ve gerekse dünyanın hiçbir yerinde acının ve gözyaşının olmamasını diliyoruz. Her günün bayram tadında geçmesini arzularken, tüm vatandaşlarımızın da muhabbetle Kurban Bayramını kutluyorum' dedi.

PROTOKOL TAM KADRO

Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Dikili Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Onat, İlçe Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Yıldıray Özer, Dikili İlçe Müftüsü Hasan Başoğlu, Mal Müdürü Ali Karapınar, Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Ali Ateş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şenay Yapar, Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Öcal, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Meryem Nergis, Tapu Müdürü Hüseyin Tanyol, İlçe Meteoroloji Müdürü Ömer Erdoğan, Öğretmen Evi Müdürü Şevket Bahadır ve daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum örgütlerinin yöneticileri katıldı.

Bayramlaşmanın ardından konuklara tatlı ikramında bulunuldu. Protokol üyeleri daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek nöbetçi personelin bayramını kutladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dikili'de Bayram Bir Başka Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement