Dikili Polis Dayanışma ve Güçlendirme Derneği'nden İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Dikili Polis Dayanışma ve Güçlendirme Derneği'nden İftar Yemeği

Dikili Polis Dayanışma ve Güçlendirme Derneği\'nden İftar Yemeği

Dikili Polis Dayanışma ve Güçlendirme Derneği, Dikili’de görev yapan ve emekli olan emniyet mensuplarına iftar yemeği verdi.

21.06.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dikili Polis Dayanışma ve Güçlendirme Derneği, Dikili'de görev yapan ve emekli olan emniyet mensuplarına iftar yemeği verdi.

Dikili Polis Dayanışma ve Güçlendirme Derneği, Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde Dikili'de görev yapan ve emekli olan emniyet mensuplarına iftar yemeği verdi. Dikili Polis Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Adnan Dokur ve başkan yardımcısı Levent Bağcıvan tarafından verilen iftar yemeğine; Dikili Emniyet Müdürü Aşkın Çoksever, Cumhuriyet Başsavcısı Aşiyan Alkan, hakimler ve savcılar, Dikili Jandarma Garnizon Komutanı, dernek başkanları ve Dikili Vakfı Müdürü Bayram Çamlı katıldı.

Yemek sonrası konuşma yapan Dikili Emniyet Müdürü Aşkın Çoksever, "Biliyorsunuz ülkemiz zor durumda bir dönemden geçiyor. Birlik, beraberliğin ve dayanışmanın en üst seviyede gereken bir gün. Zaten meslektaşlarımızı böyle bir günde bir araya getirdiği için Dikili Dayanışma ve Güçlendirme Derneği'nin üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz için, devletimizin bütünlüğü için canlarını seve seve feda etmekten kaçınmayan şehitlerimiz için Allah'tan rahmet diliyorum. Fedakarca görev yapan arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

Dikili Polis Dayanışma ve Güçlendirme Derneği Başkan Yardımcısı Levent Bağcıvan da şunları söyledi: "Bizler dernekle emniyeti bir araya getirerek Dikili'de güzel şeyler yapmak istiyoruz. Farklı projelerle güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Emniyetimiz 24 saat endeksli çalışıyor. Emekleri çok büyük. Çocuklarından ayrı çalışıp ayrı yaşıyorlar. Onlara müteşekkiriz. Onlar, şanlı bayrağımızın inmemesi, vatanımızın bölünmemesi için gece gündüz mücadele ediyorlar. Bu uğurda şehit oluyorlar, gazi oluyorlar. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

İftar programında, şehitler için dualar edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dikili Polis Dayanışma ve Güçlendirme Derneği'nden İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement