DİKO İspanya Yolunda - Son Dakika
Ekonomi

DİKO İspanya Yolunda

DİKO İspanya Yolunda

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası, İspanya'nın başkenti Madrid'de yapılacak olan JOYA Kuyumculuk ve Mücevher Fuarı için hazırlık yapıyor.

01.09.2015 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası, İspanya'nın başkenti Madrid'de 9 Eylül 2015 tarihinde yapılacak olan JOYA Kuyumculuk ve Mücevher Fuarı'na katılmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

Dünyanın sayılı fuarlarından

İspanyanın Madrid kentinde JOYA Kuyumculuk Fuarına Diyarbakır'dan 25 kuyumcu esnafı ile katılacak. Katılan esnaflar daha çok imalatçıdan oluşuyor. Konuyla ilgili bilgi veren Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) Başkanı Mustafa Akkul, İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenecek JOYA Kuyumculuk ve Mücevher Fuarı'nın dünyada sayılı fuarlardan biri olduğunu ifade etti.

Hazırlıklar tamam

Diyarbakır Kuyumcu esnafı olarak daha öncede Avrupa ülkelerine İtalya, Almanya ve Ukrayna'da Kuyumculuk ve Mücevher Fuarlarına katıldıklarını anlatan Akkul, "Avrupa'nın farklı ülkelerindeki fuarlara katılarak Diyarbakır kentini ve altın takılarımızın tanıtımını yapmıştık, bu kez yine aynı amaçla 9 Eylül tarihinde İspanya'nın başkenti Madrid'de olacağız. Diyarbakır'ı kenti, kültürünü ve altın takılarını en iyi şekilde tanıtacağız. Bunun için uzun zamandan beri yaptığımız tüm hazırlıklarımız tamamlamıştır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi DİKO İspanya Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement