Dilara ve Cihan Yol Ayrımında - Son Dakika
Güncel

Dilara ve Cihan Yol Ayrımında

'Paramparça', 9 Kasım Pazartesi akşamı, her anında büyük bir heyecanın yaşanacağı ve sürpriz gelişmelerin ortaya çıkacağı 40. bölümüyle, saat 20.00'de Star TV'de.

07.11.2015 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç'a, yönetmenliği ise Altan Dönmez'e ait 'Paramparça'nın yeni bölümünde işler iyice karışıyor.

HARUN'UN ELİNE BÜYÜK BİR KOZ GEÇİYOR

Bir yandan Gülseren öte yandan Dilara, Cihan'ın suçsuz olduğunu ortaya çıkartacak bilgilerin içinde olduğu bilgisayarın peşindedir. Ancak onlardan erken davranan Ozan bilgisayarı alıp, çok güvendiği Harun'a teslim ederken Cihan'a ne kadar büyük bir zarar verdiğinin farkında değildir.

ÖZKAN HATA ÜSTÜNE HATA YAPIYOR

Çocuklarına iyi bir baba olamadığını kabul eden Özkan elindeki en son şansı Can'ı da kaybetmek üzeredir. Cansu'nun sözleriyle kendine gelen Özkan, Keriman'ın karşı çıkmasına rağmen, anneannesine verdiği bebeği Can'ın peşine düşer. Ancak parasızlık Özkan'a yine çok büyük bir hata yaptıracaktır.

CİHAN VE DİLARA MAHKEMEDE

Dilara ve Cihan ise evliliklerinde yol ayrımına gelmiştir. Her ikisi de hakimin karşısında boşanmak istediklerini tekrarlar. Mahkemeden çıktıklarında alacakları bir telefon haberi ise, kara günlerin hepsi için daha yeni başladığının habercisi olur...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dilara ve Cihan Yol Ayrımında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement