Dilber Ay, Canlı Yayında Servetini Açıkladı - Son Dakika
Magazin

Dilber Ay, Canlı Yayında Servetini Açıkladı

Konuk olduğu programda bilinmeyenlerini anlatan Dilber Ay, "2 gecekondum var, bir tane bahçeli evim... Ankara'dan da bir ev aldım" diyerek mal varlığını açıkladı.

15.04.2016 11:07  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Dilberay, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu. Dilberay, merak edilenlere canlı yayında yanıt verdi.

Mal varlığıyla ilişkin soruya da yanıt veren Dilber Ay'a program sunucusu şaşırarak "Dilber ana o zaman sen çok kazanmıyorsun" sözleriyle yanıt verdi.

İşte ünlü sanatçının açıklamalarından satırbaşları;

"Allah bereket versin kazandıklarıma, çoluğuma çocuğuma aileme bakıyorum. Vücudum sağ olduğu müddetçe bakacağım. 2 gecekondum var, bir tane bahçeli evim... Ankara'dan da bir ev aldım.

"ŞAHAN İLE GÖRÜŞMÜYORUZ"

Şahan ile görüşmüyoruz ama küs değiliz. Kırıldım ona. Artık kırgın değilim, hırsım geçti. Bir kaç kez telefon açtım, telefonuma çıkmayınca darıldım. Çocuğu olmuş, hayırlı uğurlu olsun. Çocuğu da onun gibi filmler yaparsa yandık.

"OYNADIĞIM REKLAMDAN PARA ALMADIM"

Oynadığım reklam filminden para almadım. Bir yemek yiyecek kadar para verdiler.

"25 TANE TORUNUM VAR"

25 tane torunum var. Çocuklarımın çocukları oldu evlendi, onların da çocukları oldu. Allah hepsinin rızkını ayrı ayrı verir."

Dilber Ay, Canlı Yayında Servetini Açıkladı

Son Dakika Magazin Dilber Ay, Canlı Yayında Servetini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • marfat: Bu kari cingenmi kurtmu alevimi ermenimi cozemedim..turk olmadigi kesin ama 7 27 Yanıtla
  • sipani yok ama insanız: romanlara kurban olun ne var romanlarda herkez romanlar kadar dürüst olsa bende romanım gururla söylüyorum ROMANIM 11 1 Yanıtla

Advertisement