"Dileğim Şampiyonluk" - Son Dakika
Spor

"Dileğim Şampiyonluk"

"Dileğim Şampiyonluk"

Kalp ve sakatlık sorunu derken eski formunu yakalamaya çalışan Eneramo, iddialı konuştu. 27 yaşındaki oyuncu, “Beşiktaş'ta tarih yazmak istiyorum. Eğer Almeida ayrılırsa, kimse endişelenmesin” dedi.

24.11.2013 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fanatik Gazetesi'nden M. Çağrı Davran'a konuşan Eneramo, "Buraya gelmeden önceki futbol hayatımda, hiçbir zaman kalple ilgili bir sorun yaşamadım. Geçen sezonun ardından Beşiktaş'a gelip, kontrolden geçerken kalp ritmimde bir sorun olduğu söylendi. Bunun üzerine de bazı testlerden geçtim. İkinci kontrole girdiğimde ise doktor, sorunun büyük olmadığını ifade etti."

"Temmuz ayında ise bir de menisküs ameliyatı oldum. Biraz şanssız dönem geçirdim. 2 hafta önce tamamen iyi duruma gelip, oynamaya hazır hale geldim. Beşiktaş'a gelmek benim için rüya gibi bir şey. Zaten Türkiye'de büyük bir takımın formasını giymek istiyordum. Kayseri maçının son dakikalarında oyuna girdim ve bizim için çok önemli olan bu mücadelede golümü attım. Benim amacım Beşiktaş'ta ve Süper Lig'de tarih yazmak. Bunun için tüm gücümü sahaya yansıtmak istiyorum. Birlikte hareket edip, takım olgumuzdan uzaklaşmazsak, en büyük dileğim olan şampiyonluğa ulaşırız."

" Hugo Almeida, takımımızın en önemli oyuncuları arasında. Takımdan ayrılmasıyla ilgili dedikodular çıkıyor. Tabii ki sonuçta vereceği herhangi bir karara saygı duymamız gerek. Eğer ayrılırsa, bizim için kesinlikle önemli kayıp olur. Slaven Bilic, harika teknik adamlığının yanı sıra, çok iyi bir insan. Takımda büyük rekabet söz konusu ve Bilic, hak edene hakkını veriyor"

Röportajın tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Dileğim Şampiyonluk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement