Adana'da Yakalanan Dilencinin Çantasından 6 Bin 745 Lira Çıktı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Yakalanan Dilencinin Çantasından 6 Bin 745 Lira Çıktı

Adana\'da Yakalanan Dilencinin Çantasından 6 Bin 745 Lira Çıktı

Adana'da zabıta ekiplerinin dilenirken yakaladığı 47 yaşındaki Celal Kavşat'ın üzerinden 6 bin 745 lira çıktı.

29.05.2016 11:19  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da zabıta ekiplerinin dilenirken yakaladığı 47 yaşındaki Celal Kavşat'ın üzerinden 6 bin 745 lira çıktı. Dilenmek için Elazığ'dan gelen Kavşat, bu parayı 5 ayda topladığını öne sürdü.

BELEDİYE ÖNLEMEK İÇİN TİM KURDU

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Zabıta Daire Başkanlığı, kenti dilencilerden temizlemek için özel tim kurdu. Sivil olarak çalışan zabıta ekipleri, namaz vakitlerinde cami önleri ile bulvar ve ana caddelerde para isteyen dilencileri toplamaya başladı.

PARAM YOK DEDİ, ÇANTASINDAN 6 BİN 745 LİRA ÇIKTI

Yaklaşık 3 ay önce kurulan dilenci timi, cumartesi günü de elinde çanta ile cami önünde dilenen Celal Kavşat'ı yakaladı. Elazığ'dan geldiğini ve memleketine dönmek için bilet almak istediğini ancak parası olmadığını söyleyerek dilenen Kavşat, ekipler tarafından Zabıta Daire Başkanlığı'na götürdü. Parası olmadığını söyleyen Celal Kavşat'ın çantasından 6 bin 745 lira çıktı.

Adana'da Yakalanan Dilencinin Çantasından 6 Bin 745 Lira Çıktı

ZABITA EKİPLERİ ŞAŞKINA DÖNDÜ

Özenle destelenmiş banknotları gören zabıta ekipleri kısa süreli şaşırdı. Asgari ücretli 5 işçinin yaklaşık 1 aylık ücretine eşit olan parayı 5 ayda kazandığını söyleyen Celal Kavşak, "Memleketimde iş bulamadığım için dilenmek için Adana'ya geldim. Bazen tren garı, bazen otobüs terminali ve parklarda yatıp kalkıyorum. Vatandaşlar yiyecek veriyor onunla karnımı doyuruyordum böylece para biriktirdim. Bugün de Elazığ'a dönecektim. Her zaman dilenmiyorum, başka şehre de gitmiyorum. Sadece Adana'ya geliyorum." diye konuştu. Celal Kavşat, üzerinden çıkan paraya tutanakla el konulup, memleketine gönderildi.

Adana'da Yakalanan Dilencinin Çantasından 6 Bin 745 Lira Çıktı
Adana'da Yakalanan Dilencinin Çantasından 6 Bin 745 Lira Çıktı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Yakalanan Dilencinin Çantasından 6 Bin 745 Lira Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • zalim: bu ne aptalca bir resim sanki başbakanla resim çekiniyorsunuz sayın polis memurları ülke savaş kan içinde sarı tişörtlü memura bak sanki vatan kurtarmış çok ayıp çok 19 10 Yanıtla
  • :..: Yazıklar olsun ihtiyacı olmadan dilenenlere ki sadece bizim hakkımızı değil gerçek ihtiyaç sahiplerinin de hakkını gasp ediyolar ama kefenin cebi yok değil mi sonuçta... 11 13 Yanıtla
  • TİM07: helal bizim dilncimiz işini bilir..... 5 5 Yanıtla
  • emre: Yaziklar olsun o parayi cocuk esirgemeye bağışlayin bu itler gebersin pis dinleniyor 1 3 Yanıtla

Advertisement