Dilenciye Para Vermek İstediler, Hayatlarının Şokunu Yaşadılar - Son Dakika
Komik - İlginç

Dilenciye Para Vermek İstediler, Hayatlarının Şokunu Yaşadılar

Şovmen Yousef Saleh Erakat, işlek caddelerden birinde dilenci kılığına girip yanından geçenlere el açtı. Ancak Erakat, kendisine para vermek isteyenlere para teklif edince işin rengi değişti.

23.04.2015 12:26  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokakta yürürken evsiz bir kişi tarafından durdurulsanız ve tam ona para verecekken onun size para vermeyi teklif ettiğini fark etseniz ne tepki verirdiniz?

YANINDAN GEÇENLERE PARA TEKLİF ETTİ

Şovmen Yousef Saleh Erakat, evsiz kılığına girerek Los Angeles sokaklarında bu deneyi yaptı. Erakat, dilenir gibi görünmesine rağmen yanından geçen insanlara para vermeyi teklif etti. Erakat, dilenir gibi görünmesine rağmen yanından geçen insanlara para vermeyi teklif etti.

10 DOLARI ALIP YÜZÜNE FIRLATTI

Takım elbiseli bir kişi, evsiz kılığındaki Erakat'ın "Bugün yardım elimi ben uzatmak istiyorum" diyerek uzattığı 10 doları alıp onun yüzüne fırlattı ve küfür ederek "Senin s.... parana ihtiyacım yok. Şu Mercedes'i görüyor musun? O benim! Seni satın alırım!" diye bağırdı.

SAKİNCE DİNLEDİLER

Deney boyunca yalnızca iki kişi, evsiz adamın teklifini sakince dinliyor ve paranın karşılığında ona başka bir şeyler vermeye çalışıyor. Bir kişi, Erakat'tan aldığı 10 dolara kendisinden de para ekleyerek geri veriyor ve "İhtiyacım olduğu kadarı bende var, bu sende kalsın" diyor. "Acelen var biliyorum ama..." diyerek dikkatini çektiği kadın Erakat'a "Hiç nakitim yok" cevabını veriyor.

"BEN SANA PARA VERMEK İSTİYORUM"

Erakat, "Ben sana para vermek istiyorum çünkü benim pek param yok ve zengin hissetmemin tek yolu verebildiğimi vermek" diyor. Bunun üzerine kadın, "Biliyor musun, aslında birkaç dolarım var. Bunları alıp benim zengin hissetmeme izin vermeye ne dersin?"

Erakat, gülümseyerek kadının kameraya çekildiğini söylüyor ve parayı iade ediyor.

SONUÇLAR İÇ AÇICI DEĞİL

YouTube kanalında 5 milyondan fazla izleyicisi olan vlogger, bu deneyin amacını şöyle anlatıyor: "Görmek istediğim, toplumsal olarak kendilerinden alt sınıfta gördükleri biri onlara para teklif ettiğinde ne hissettikleriydi. Ama görünen o ki sonuçlar pek iç açıcı değil."

Dilenciye Para Vermek İstediler, Hayatlarının Şokunu Yaşadılar
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç Dilenciye Para Vermek İstediler, Hayatlarının Şokunu Yaşadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • dilenci yaprağı: Bu ne lan.ne bicim haber.ufff 7 16 Yanıtla
  • JANA DILA: SAÇMALIK 8 9 Yanıtla
  • ENVER PASA SULEYMAN: Zangin olup kalpsiz olan neca insanlar var, kadinin yaptigi bani duygulandirdi, Allah kimsanin umuduna koymasin, Aminnnnnnnnn 15 0 Yanıtla
  • : Hussam sana katılıyorum istesemde bu kadar güzel anlatamazdı 6 2 Yanıtla

Advertisement