TFF, Dili Boğazına Kaçan Futbolcunun Çocukları İçin Harekete Geçiyor - Son Dakika
Spor

TFF, Dili Boğazına Kaçan Futbolcunun Çocukları İçin Harekete Geçiyor

TFF, göğsüne aldığı diz darbesiyle dili boğazına kaçan ve daha sonra vefat eden Emrah Kandemir isimli futbolcunun geride kalan 2 yavrusu için harekete geçiyor.

02.01.2015 09:10  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz haftasonu Sinop'ta Ayancık Belediye spor ile Türkeli Belediyespor arasında oynanan amatör küme karşılaşmasında göğsüne aldığı diz darbesi sonrasında tekrar ayağa kalkamayan ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'nde tedavi altına alınan Emrah Kandemir hayatını kaybetti. Genç oyuncu arkasında ise 2 ve 5 yaşlarında iki evlat bıraktı.

KALECİYLE ÇARPIŞTI, KALBİ DURDU

Ayancık Belediyespor ile Türkeli Belediyespor arasında oynanan maçın ilk yarısında kalecisiyle çarpışan 23 yaşındaki Ayancık Belediyesporlu oyuncu Emrah Kandemir, olduğu yere yığılmıştı. Dili boğazına kaçan sporcunun kalbi durmuştu.

DOZERLE TELLER KIRILMIŞTI

Uzun bekleyiş sonrasında gelen ambulans sahaya giriş olmayınca dozer yardımı ile teller kırılıp açılan yerden ambulansın girmesi sağlanmıştı.

HAYATINI KAYBETTİ

İlk müdahalesi yeşil sahalarda yapılan Kandemir, ambulans ile kaldırıldığı Türkeli Devlet Hastanesi ve Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nin ardından Samsun'a sevk edilmişti. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda hayatını kaybetti.

23 yaşındaki futbolcusu Emrah Kandemir, bugün Ayancık'ta toprağa verilecek.

TFF HAREKETE GEÇİYOR

Emrah'la yasa boğulan spor camiası, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Futbol Federasyonu'nun, genç futbolcunun geride bıraktığı 2 ve 5 yaşındaki iki küçük yavrusu için harekete geçecek. TFF'nin, yetim kalan iki küçük yavrunun eğitim masraflarını üstlenmesi bekleniyor.

TFF, Dili Boğazına Kaçan Futbolcunun Çocukları İçin Harekete Geçiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor TFF, Dili Boğazına Kaçan Futbolcunun Çocukları İçin Harekete Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • vtndş: fedarasyon adamın ailesine yardım etsın amatörden çıkamamış bagri ailesi gülsün. . . 22 3 Yanıtla
  • Engin Şentürk : Bende Sinop luyum kardeşimizi tanırdım ama ben birazdaha tedbirli olunması gerekdiği düşünüyorum haberdede görüldüğü gibi ambulans içeri girememiş yazık Allah rahmet eylesin mekanı cenet olsun 19 1 Yanıtla
  • Ednan hoca pıtırcığı: Kaç çocuk, kaç genç, daha profesyonel olamadan, sakatlanıp, ölüp yaşamlarına, hayallerine veda ediyor, profesyoneller bile neler yaşıyor... Futbolcular derneği, uefa, fifa, tff, ey halk... Herkesin ihtiyacı olan, acımasız para düzenine karşı, örgütlü mücadele! 7 2 Yanıtla
  • engin şentürk: Birazda tedbir lazım bende sinopluyum Kardeşimi tanırdım ama sdatlarda birazdaha iyi olması gerek haberdede yazdığı üzere ambulans içeri giremiyor yazık demekki kapısı bile yokmuş Allah rahmet eylesin mekanı cenet olsun 7 1 Yanıtla

Advertisement