Dilovası Arası, 15 Saat Kapalı Kalacak - Son Dakika
Güncel

Dilovası Arası, 15 Saat Kapalı Kalacak

Dilovası Arası, 15 Saat Kapalı Kalacak

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, O-4 olarak da adlandırılan TEM yolunun Dilovası mevkiinde bulunan eski üstgeçit köprülerinin patlatma yöntemiyle yıkılması çalışmaları yapılacağı bildirilirken, bu çalışmalar nedeniyle yolun kapatılacağı duyuruldu.

20.09.2014 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, O-4 olarak da adlandırılan TEM yolunun Dilovası mevkiinde bulunan eski üstgeçit köprülerinin patlatma yöntemiyle yıkılması çalışmaları yapılacağı bildirilirken, bu çalışmalar nedeniyle yolun kapatılacağı duyuruldu. Açıklamaya göre TEM bugün saat 21.00'den pazar günü saat 12.00'ye kadar gidiş geliş çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak, hiçbir aracın geçişine izin verilmeyecek. Bu saatler arasında TEM trafiği Ankara- İstanbul (Kuzey yön) istikametinde Dilovası gişelerinden D-100 Devlet Yolu'na, İstanbul - Ankara (Güney yön) istikametinde ise Gebze gişelerinden D-100 Devlet Yolu'na yönlendirilecek.

TRAFİK GECE YARISI YARIM SAAT TAMAMEN DURACAK

Bu arada üstgeçit köprülerinin patlatma yöntemi ile yıkılması sırasında, bunların D-100 yoluna mesafesinin az olması nedeniyle meydana gelecek gürültü ve tozun trafik güvenliğini tehlikeye düşürmemesi için D- 100 yolu da cumartesi gecesi saat 23.45 ile 00.15 arasında çift yönlü trafiğe kapatılacak. D-100'den de yarım saatliğine hiçbir araca geçiş izni verilmeyecek. Açıklamada, bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacağı ve gerekli emniyet tedbirleri alınacağı, sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği hatırlatıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: KOCAELİ (DHA)

==========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dilovası Arası, 15 Saat Kapalı Kalacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement