Dilovası Belediyespor'dan 2015-2016 Sezonuna İddialı Açılış - Son Dakika
Yerel

Dilovası Belediyespor'dan 2015-2016 Sezonuna İddialı Açılış

Dilovası Belediyespor\'dan 2015-2016 Sezonuna İddialı Açılış

Bu yıl, Kocaeli de 1.Amatör kümenin en iddialı takımlarından biri olarak görülen Dilovası Belediyespor, görkemli bir açılışla sezona merhaba dedi.

17.08.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl, Kocaeli de 1.Amatör kümenin en iddialı takımlarından biri olarak görülen Dilovası Belediye spor, görkemli bir açılışla sezona merhaba dedi. Teknik heyet ve sporcular bu yıl hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediler.

Kurban keserek sezona başlayan ekibe düzenlenen törende Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar da eşlik etti. Törende konuşan Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, "Bizim öncelikli amacımız takımımızı geçen yıl bulunduğu Süper Amatör Lig'e çıkarmaktır. Tüm maçlarımıza bu amaçla çıkıyoruz. Bu yıl inşallah yaptığımız kaliteli transferler ile başarmak istiyoruz. Çamçukur Spor'dan İdris Zengin'i ve İzmit Belediyespor'dan Cihat Özdağ'ı kadromuza kattık. Taraftarlarımızdan da bu konuda bizi desteklemelerini istiyoruz. Biz başaracağımıza tüm gönlümüzle inanıyoruz. Camia olarak yönetimimizle, taraftarımızla, futbolcularımızla teknik heyetimizle bu hedef doğrultusunda kenetlendik. Gençlerimizin bize ciddi destekleri var. Ben herkese katkılarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise, "Amatör spor kulüpleri Dilovası'na değer katmaktadır. Yapılan ve yapılacak çalışmalarla gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup onlara sahip çıkarak ve yine onları geleceğe de hazırlayarak ülkemize de yararlı birer fert haline getirmeye devam etmektedirler. Dilovası Belediyesi olarak gençlerimizin daha iyi spor yapmaları için tüm imkanları seferber ediyoruz. Bizim inşallah ilerleyen zamanlarda amatör sporu daha iyi yerlere getirecek projelerimiz var. Spor'un kardeşliği, dostluğu, ve barışı tesis edecek yegane unsur olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Burada bulunan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası Belediyespor'dan 2015-2016 Sezonuna İddialı Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement