Dilovası Halkına Ücretsiz Sağlık Desteği Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Dilovası Halkına Ücretsiz Sağlık Desteği Devam Ediyor

Dilovası Halkına Ücretsiz Sağlık Desteği Devam Ediyor

Dilovası Belediyesi ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Vakfı’nın iş birliği ile ilçe halkı ASM’de hiçbir ücret ödemeden hem tedavilerini hem de ameliyatlarını yaptırmaya devam ediyor.

07.05.2015 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediyesi ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Vakfı'nın iş birliği ile ilçe halkı ASM'de hiçbir ücret ödemeden hem tedavilerini hem de ameliyatlarını yaptırmaya devam ediyor.

Dilovası Belediyesi ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı işbirliğiyle bu güne kadar bin 795 ilçe sakini ücretsiz tedavi gördü. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ile yapılan protokol ve iş birliğiyle çok sayıda ilçe sakini ayakta ve yataklı tedavilerini yaptırdılar. Uygulama kapsamında toplamda 2 bin 318 gün yatışın gerçekleştiği protokolde, 24 bin civarında da tetkik yapıldı.

Bölgenin en büyük ve kapsamlı sağlık kuruluşunun imkanlarını Dilovası halkına hem de ücretsiz bir şekilde ulaştırmaktan gurur duyduklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Dilovası halkı Anadolu Sağlık Merkezi ile ilgili memnuniyetlerini sürekli dile getirmektedir. Anadolu Eğitim ve Sosyal Vakfı ile Dilovası Belediyesi ortak çalışmanın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçeye sağladığı katkının devam edeceğini de belirtti" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası Halkına Ücretsiz Sağlık Desteği Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement