Dilovası'nda Bayram Öncesi Çalışma Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda Bayram Öncesi Çalışma Seferberliği

Dilovası\'nda Bayram Öncesi Çalışma Seferberliği

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol bakım ve onarım ekipleri, bayram öncesinde bozuk ve asfaltsız yolları onarıyorlar.

17.09.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol bakım ve onarım ekipleri, bayram öncesinde bozuk ve asfaltsız yolları onarıyorlar.

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım ve onarım ekipleri, PALGAZ, TELEKOM ve İSU'nun çalışmaları sonucu bozulan sokak araları ve cadde başlarını yeniden yama asfalt yaparak Kurban bayrama hazırlık yapıyorlar. Çalışmalar hakkında bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Yapılan çalışmalarla ilçemizi hizmet alımı anlamında önemli bir noktaya getirdik, fakat yapılanları asla yeterli görmüyoruz, daha çok yapılacak ve hayata geçirilecek projelerimiz var. Çeşitli hizmet birimlerinin yaptıkları çalışmalardan sonra zemini bozulan asfalt yollarımızı ivedilikle tekrar asfaltlayarak halkımızı tozdan ve yağışlı havalarda ise çamurdan korumuş oluyoruz. Yol Yapım ve Onarım ekiplerimizi gayretli ve titiz çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda Bayram Öncesi Çalışma Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement