Dilovası'nda Doğalgaz Çalışmaları Hızla Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda Doğalgaz Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Dilovası\'nda Doğalgaz Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın girişimleriyle Diliskelesi ve Mimarsinan mahallesinde 59 sokak da doğalgaz çalışmaları tamamlandı.

10.02.2015 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın girişimleriyle Diliskelesi ve Mimarsinan mahallesinde 59 sokak da doğalgaz çalışmaları tamamlandı.

Başlatılan çalışmaların aralıksız devam ederek kısa bir süre içerisinde bitirilmesi, halkın doğalgaz kullanımına başlaması için gereken hassasiyetin gösterileceğini belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bir süre önce doğalgaz kullanımı ile ilgili girişimlerimiz olmuştu. Yapılan protokol ve anlaşmanın ardından Palgaz Doğalgaz Dağıtım şirketi tarafından Diliskelesi mahallesi ve Mimarsinan mahallesinde toplamında 59 sokakta doğalgaz çalışmalarını tamamlamış bulunmaktadır. Ayrıca vatandaşlarımız sokaklarına doğalgaz gelebilmesi için Palgaz'a ait Dilovası Şubesinde Doğalgaz talebinde bulunması gerekiyor. Belediye olarak devam eden çalışmalarla yakından ilgileniyor ve en kısa zamanda bitirilmesi için çaba gösteriyoruz. İnşallah vatandaşlarımız en kısa zamanda doğalgaz kullanımına başlayacaktır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda Doğalgaz Çalışmaları Hızla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement