Dilovası'nda Milli İrade ve Demokrasi Nöbetleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda Milli İrade ve Demokrasi Nöbetleri Devam Ediyor

Dilovası\'nda Milli İrade ve Demokrasi Nöbetleri Devam Ediyor

FETÖ Terör örgütünün darbe girişiminin ardından başlatılan milli irade ve demokrasi nöbetleri Dilovası’nda devam ediyor.

09.08.2016 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ Terör örgütünün darbe girişiminin ardından başlatılan milli irade ve demokrasi nöbetleri Dilovası'nda devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının ardından başlatılan milli irade ve demokrasi nöbeti Dilovası'nda da devam ediyor. Belediye Meydanı'nda organize edilen programda şehitlerin için Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Program yatsı namazının ardından okunan dualarla devam etti. Kent meydanında yapılan programa Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, STK başkan ve temsilcileri katıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar programda yaptığı konuşmada, "Demokrasi nöbetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. 15 Temmuz gecesi ülkemize hunharca, çok kalleşçe demokrasimize saldıran asker kılıklı bir avuç teröristin yapmış olduğu o kirli darbenin tüm ülkemizde olduğu gibi burada sizlerle birlikte bayrağımızla dim dik duruşumuzla hep beraberiz. Öncelikle bu uğurda vatanı için milleti için milli irade için hukukun üstünlüğü için seve seve canını bu uğurda feda eden aziz şehitlerimizi de Allah rahmet eylesin" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda Milli İrade ve Demokrasi Nöbetleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement