Dilovası'nda Protokol Birlikte İftar Yaptı - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda Protokol Birlikte İftar Yaptı

Dilovası\'nda Protokol Birlikte İftar Yaptı

Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası Belediyesi’nin organizasyonuyla ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve müdürleri birlikte iftar açtılar.

08.07.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası Belediyesi'nin organizasyonuyla ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve müdürleri birlikte iftar açtılar.

Dilovası Tavşancıl'da bulunan bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Barış Keser başta olmak üzere ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluş yönetici ve müdürleri, belediyedeki birim müdürleri, mahalle muhtarları katıldı.

İlçede değişik kurum ve kuruluşlarda olarak görev yapan yöneticilerin birbirleriyle var olan diyalog ve koordinasyonlarının daha artmasına ve gelişmesine vesile olana iftar yemeğinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Toltar, "Ramazan ayının birlik beraberlik ayı olduğunu belirterek hepinizin ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Bizler de bu ekip Kaymakamımızın öncülüğün de birim müdürlerimiz ile birlikte bir araya geldik. Çok da iyi oldu en azından bir kaynaşma ve dayanışma oldu. Ramazan aynın bugün 20. Gününü idrak ettik şimdiden yaklaşan mübarek Kadir gecenizi tebrik ediyorum. Allah hepimizi çocuğumuza sevdiklerimize ve ailemize bağışlasın. Mutluluk için de bayrama kavuştursun" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda Protokol Birlikte İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement