Dilovası'nda Spor Sahası Protestosu - Son Dakika
Güncel

Dilovası'nda Spor Sahası Protestosu

Dilovası\'nda Spor Sahası Protestosu

Dilovası İlçesi'nde geçtiğimiz yıl gençlerin spor yapmaları amacıyla Diliskelesi Mahallesi'ne Çim Halı Spor Tesisi yapıldı.

21.09.2014 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası İlçesi'nde geçtiğimiz yıl gençlerin spor yapmaları amacıyla Diliskelesi Mahallesi'ne Çim Halı Spor Tesisi yapıldı. Geçen süre içerisinde zemini zarar gören bölgelerin onarılması, seyirci izleme yerinin yapılması ve üstünün kapatılması amacıyla mahalle sakinleri bir çok kez Dilovası Belediyesi'ne yazılı başvuruda bulundu. Herhangi bir sonuç çıkmayınca mahalle sakinleri Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile görüşüp eksikliklerin tamamlanması için söz aldı. Bunun üzerine Diliskelesi Mahallesi 1. Geleneksel Halı Saha Turnuvası yapma kararı alan mahalle sakinleri spor tesisinin onarılması konusunda bir sonuca ulaşamayınca seslerini duyurmak amacıyla bugün ellerinde Spor yaşar uyuşturucu ölür', Cebimiz için değil geleceğimiz için buradayız, Spor sahası buysa üstü kalsın yazılı dövizler taşıyarak belediye binası önüne kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.

Diliskelesi'nde yapılan spor sahasının yetersiz olduğunu ve bu yüzden protesto yaptıklarını söyleyen Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özer, Mahallemizi yaşanabilir bir yer olması için protesto gösterisi yapıyoruz. Dilovası Belediyesi mahallemizde gençlerin zaman geçirebilecekleri çim halı saha yaptı. Ama yeterli oranda yapılamadı. Gençler istedikleri gibi buradan faydalanamıyorlar. Bu spor tesisinin eksikliklerinin giderilip yaz kış spor yapılabilecek bir konuma getirilmesini istiyoruz. Saha yapıldı ama seyirci alanı yok, üstü kapatılmadı. Biz bu spor alanında Diliskelesi Mahallesi 1. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası yapmayı planlıyoruz. Fakat saha yetersiz olduğu için turnuvamızı iptal edebiliriz diye konuştu. Dilovası'nda gençlerin sosyal imkanların sağlanmadığını söyleyen Diliskelesi Mahallesi sakinlerinden Vezir Kocabay Uzun süredir sanayicilerin yoğun baskıdan dolayı gençlerin istedikleri sosyal imkanları bulamadıkları için yapılan bir protestodur. Belediyemiz bir spor sahası yaptı. Ama bir çok eksiğiyle açıldı. Gençler istedikleri gibi buradan faydalanamıyorlar. Bu spor tesisinin eksikliklerinin giderilip yaz kış spor yapılabilecek bir konuma getirilmesini istiyoruz diye konuştu. Belediye binası önünde yapılan açıklamanın ardından mahalle sakinleri sessizce dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dilovası'nda Spor Sahası Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement