Dilovası'nda Yeni Yollar Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Dilovası'nda Yeni Yollar Açılıyor

Dilovası\'nda Yeni Yollar Açılıyor

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol yapım ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları aralıksız devam ettiriyorlar.

06.10.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yol yapım ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları çalışmaları aralıksız devam ettiriyorlar.

Dilovası'nda daha önce imar planlarına işlenen fakat açılmayan ara sokak ve caddeler yeni yerleşim alanları haline geliyor. Yeni yerleşim alanları için açılan yollar ise Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yerin özelliklerine göre parke taşı yada asfalt ile kaplanarak vatandaşın rahat ulaşım yapmasını sağlıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "İmar planlarımızda olmasına rağmen açılmayan sokaklarımız bir bir açılarak vatandaşımızın rahatça evine ulaşımını sağlıyor. Vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımız sürmektedir. Sürdürülen bu çalışmalar da hız kesmeden devam edecektir. Bununla birlikte ilçemiz genelindeki birçok mahallelerimizde tamir tadilat, yama sathi kaplama ve sıcak asfalt çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalar ihtiyaca göre yapılıyor. Mahalle sakinlerimizin muhtarımızın talepleri doğrultusunda onarımları gerçekleştiriyoruz. Yol medeniyettir diyerek, hizmetlerimize devam etmekteyiz ve hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası'nda Yeni Yollar Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement