Dilovası'nın "Altın" Çocuğu - Son Dakika
Güncel

Dilovası'nın "Altın" Çocuğu

Dilovası\'nın "Altın" Çocuğu

Yusuf Yarımbaş, 11-13 Nisan tarihlerinde Erzurum'da gerçekleşen yarışlarda 2 altın madalya ve 1 gümüş madalya ile Dilovası'na döndü.

16.04.2014 15:50  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası'nın ilk ve tek sürat pateni yarışçısı minik Yusuf Yarımbaş, 11-13 Nisan tarihlerinde Erzurum'da gerçekleşen yarışlarda 2 altın madalya ve 1 gümüş madalya ile Dilovası'na döndü.
Kocaeli Kâğıt Spor'un çocuk grubunda mücadelede eden, Dilovası'nın 8 yaşındaki başarılı çocuğu sürat pateni yarışçısı , Yusuf Yarımbaş, 12 Nisan'da Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Erzurum'da düzenlenen Short Track Türkiye Şampiyonası'nda 2 altın madalya ve bir gümüş madalya alarak Kocaeli'nin ve Dilovası'nın gururu oldu.

ŞAMPİYON YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Önceki gün Dilovası'na dönen minik Yusuf okulu Mehmet Zeki Obdan İlköğretim Okulu'nun da gururu oldu. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar ve Mehmet Zeki Obdan İlköğretim Okulu Müdürü Salih Toltar tarafından karşılanan minik şampiyon yüzleri güldürdü.

DİLOVASI'NIN GURURU

Dilovası'nın puz pateni alanında bir şampiyon çıkartmasından dolayı büyük bir gurur duyduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar, "Umarız Yusuf'un göstermiş olduğu başarılar diğer öğrencilerimize de örnek olur ve Dilovası diğer bir çok branşlarda da yeni şampiyonlar çıkartmaya devam eder."dedi.

ONA HEP GÜVENDİK

Yusum Yarımbaş ile her zaman gurur duyduğunu belirten Okul Müdürü Salih Toltar ise yaptığı konuşmasında "Yusuf bizim gözbebeğimiz. Anaokulu'ndan beri öğrencimizdir. Onun başarılı olması için bizde elimizden geldiğince hep yardımcı olmaya çalıştık. Ona hep güvendik. Onun Kağıt spor'da başarılı olması için bizde gereken desteği her zaman sunduk. Yusuf'ta bizim güvenimizi boşa çıkartmadı. İnşallah bundan sonra da Dilovası'na daha çok madalya getirecektir."dedi.

YUSUF'UN BAŞARISI ÖRNEK OLMALIDIR

Toltar ayrıca, "Yusuf'un başarısı Dilovası'na örnek olmalıdır. Buz pateni olmayan bir Dilovası'ndan Buz Pateni Şampiyonu çıkıyor olması çok önemlidir. Yusuf sevdiği sporu yapmaktadır. Çocuklarımızı da sevdikleri spor alanlarına yönlendirmeliyiz. Dilovası'nda gerçekten pırlanta gibi çocuklar var. Ancak ellerinden tutulması gerekli, inşallah diğer öğrencilerimiz de Yusuf'un bu başarısını örnek alır ve Dilovası daha çok şampiyonlar çıkartır."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dilovası'nın 'Altın' Çocuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement