Dilovası Protokolünden Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dilovası Protokolünden Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Dilovası Protokolünden Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yıldönümü dolayısıyla Dilovası ilçe protokolü, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ü makamında ziyarette bulundu.

10.04.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıldönümü dolayısıyla Dilovası ilçe protokolü, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'ü makamında ziyarette bulundu.

Dilovası ilçe protokolü, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yılı dolayısıyla Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'ü makamında ziyaret etti. Ziyaretie Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Garnizon Komutanı Deniz Barış Keser ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar katıldı. Polis Teşkilatı kuruluşunun 170. yıldönümü münasebeti ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 170. yıl pastası ilçe Protokolü eşilğinde kesildi.

Ziyarette konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "170 yıldır görevini her şartta ve konumda devam ettiren ülkemizin ve milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamı için gece gündüz çalışan Emniyet Teşkilatı'nın bu gurur gününde onları içtenlikle kutluyorum. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal emniyetini korumak, huzur ve güven ortamını tesis etmek için büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Polis Teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, övgüye değer başarılarına da devam emektedir. Bu onurlu mesleği büyük bir özveriyle yapan başta ilçemizin güven ve huzur şehri olmasında görev alan Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere, bütün Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü vesilesiyle şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve şerefle emekli olmuş polislerimizi minnetle yad ediyor, halen büyük bir özveri ve hizmet aşkıyla çalışan polislerimize de zor görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Dilovası'nda 89 noktada aktif olan MOBESE kameraları hakkında Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'den bilgi alan protokol üyeleri, MOBESE Görüntüleme Merkezi'nde incelemelerde bulunarak Dilovası'nı 89 noktadan izlediler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası Protokolünden Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement