Dilovası Protokolünden Emniyete Kutlama Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Dilovası Protokolünden Emniyete Kutlama Ziyareti

Dilovası Protokolünden Emniyete Kutlama Ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, beraberinde Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin ile birlikte ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatı’nın 171. yılını kutladılar.

10.04.2016 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, beraberinde Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin ile birlikte ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatı'nın 171. yılını kutladılar.

Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümü nedeniyle Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar; İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz'ün şahsında tüm çalışanları gösterdikleri üstün gayret ve fedakarlıktan dolayı kutladılar.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada "Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle yad ediyor; ülkemizin bekası, milletimizin huzuru için büyük bir özveriyle ve hizmet aşkıyla çalışan bütün emniyet teşkilatı mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.

Yapılan ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, mahalle muhtarları ve ilçe protokolünden temsilciler katıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilovası Protokolünden Emniyete Kutlama Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement