Din Bir Sen'den Müftü Uzun'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Din Bir Sen'den Müftü Uzun'a Ziyaret

Din Bir Sen\'den Müftü Uzun\'a Ziyaret

Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK) ve Din Bir Sen Genel Başkanı Lütfi Şenocak, Muş Müftüsü Recep Uzun’u ziyaret etti.

29.09.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Sendikalar Konfederasyonu (DESK) ve Din Bir Sen Genel Başkanı Lütfi Şenocak, Muş Müftüsü Recep Uzun'u ziyaret etti.

DESK Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Din Bir Sen Genel Sekreteri Hamdullah Silindir, Din Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yıldız ve Güneydoğu Bölge Başkanı Mehmet Şirin Ersan ile birlikte Müftü Recep Uzun'u ziyaret eden Lütfi Şenocak, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi. Din Bir-Sen'in sesinin her gün daha gür çıktığını ifade eden Şenocak, sendika olarak Hakk'a inandıklarını ve haklının yanında olmaya söz verdiklerini söyledi. Kendilerini dürüst ve şeffaf sendikacılık anlayışından kimsenin döndüremeyeceğini dile getiren Şenocak; "Sendika olarak mazlumun yanında yer almaya söz verdik. Haklının mağdur olmasını engellemek için her türlü hukuki girişimlerde bulunuyoruz. Biz inanıyoruz ki, haklı olan eğilmez, bükülmez. Haklılığına inandığımız bu davada kimse bizi eğip bükemez. Koltuk sevdası uğruna ilkelerimizden taviz veremeyiz. Din Bir-Sen olarak iyi düşündük. Amacımız, yetkiyi alana kadar çalışmak ve mücadele etmektir. Din Bir-Sen'i ne siyasi baskılar ne idari baskılar korkutamayacaktır. Asla yılmayacağız. Onlar üzerimize geldikçe bir birbirimize kenetleneceğiz. Her zamankinden daha kararlı ve azimli olacağız" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Din Bir Sen'den Müftü Uzun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement