Din Görevlilerinden Çağrı - Son Dakika
Güncel

Din Görevlilerinden Çağrı

Din Görevlilerinden Çağrı

Ordu Din Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Gündoğdu, halka seslenerek son dönemde Türkiye’nin büyük bir saldırı ile karşı karşıya olduğunu belirterek, “Milli ruh, milli seferberliğe dönüşmelidir” dedi.

20.12.2016 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Din Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Gündoğdu, halka seslenerek son dönemde Türkiye'nin büyük bir saldırı ile karşı karşıya olduğunu belirterek, "Milli ruh, milli seferberliğe dönüşmelidir" dedi.

Ordu Din Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Gündoğdu, düzenlediği basın toplantısında son zamanlarda artarak devam eden terör olaylarına sert tepki göstererek, halkı 'milli seferberliğe' katkıda bulunmaya davet etti. Bugünkü terör ortamının asırlardır devam eden hilal ile haçın savaşı olduğunu belirten Gündoğdu, "Anadolu coğrafyasında bulunuşumuzu bin yıldır içlerine sindiremeyen düşmanlarımız haçlı seferleri ile bizi bu topraklardan atmayı denediler olmadı. Kurtuluş Savaşı'nda denediler yine başaramadılar. Aynı güçler ülkemizin başına bela ettikleri maşaları olan terör örgütleri eli ile millet varlığımızı bir kez daha tehdit etmektedirler. Bu savaş asırlardır devam eden haç ile hilalin savaşı, hak ile batılın mücadelesidir" diye konuştu.

"Milletin yanındayız"

40 yıldır sinsice büyüyen FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi giriştikleri işgal hareketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve milletin her bir ferdinin destansı kahramanlığı sayesinde yine başaramadıklarını hatırlatan Gündoğdu, şöyle konuştu: "Hainler 15 Temmuz gecesi başaramadıkları hain emellerini 15 Temmuzdan bu yana artarak devam eden menfur terör eylemleri ile başarmayı amaçlamaktadırlar. Ülkemizin doğu ve güneydoğusunda devletimizin kararlılıkla sürdürdüğü operasyonlarla bitme noktasına gelen kandan ve gözyaşından beslenen hain ve alçak terör örgütü, geçtiğimiz günlerde önce İstanbul'da, akabinde de Kayseri de yaptığı alçak ve kalleş saldırılar ile milletimizin yüreklerini dağlamıştır. Vatanımızın düşmanları olan haçlıların maşaları olan alçak terör örgütleri bu melun eylemleri ile bizlerde yılgınlık, korku ve ümitsizlik bırakmaya çalışmaktadır. Şunu bütün dünya bilmeli ki bizler asla yılmayacağız, korkmayacağız, ümitsizliğe kapılmayacağız, üzülmeyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki Allah milletimizle beraberdir. 'Bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir' buyuran bir dinin gönüllüleri, alemlere rahmet olarak gönderilmiş bir peygamberin takipçileri olarak her zaman yüce dinimizin emrinde, devletimizin yanında, milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz."

"Milli ruh, milli seferberliğe dönüşmelidir"

Gündoğdu, açıklamalarına şöyle devam etti: "Özelikle terör olayları ile hedeflenen kargaşa ve kardeş kavgasına milletimizin hiçbir ferdinin itibar etmeyeceğine olan inancımız tamdır. Bizler aynı Allah'a inanan, aynı Kabe ye yönelen, acısı bir sevinci bir olan kardeşleriz. Bu günlerde daha çok birbirimize kenetlenmeli daha çok birbirimize sarılmalıyız ki düşmanlarımız amaçlarına asla ulaşamayacaklarını görmeliler. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan bu alçakça ve kalleşçe planlar aziz milletimizin feraseti ve devletimizin kudretiyle muhakkak son bulacak ve alçaklar akıttıkları kanda boğulacaklardır. Devletimiz bu kutlu yoldan asla dönmeyecek, milletimiz kadim geleneğinden ve inancından aldığı güç ve kardeşlik ruhuyla masumlara ve mazlumlara kol kanat germeye devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın terör olaylarına ve bütün terör örgütlerine karşı başlattığı milli seferberlik çağrısını yürükten destekliyoruz. Milli ruh, milli seferberliğe dönüşmeli ve topyekun kardeşliğimizi, birliğimizi iri ve diri tutarak bu alçakça saldırılara karşı koymalıyız. Ayrılığa, gayrılığa düşmeden tefrikaya meydan vermeden el ele hep birlikte bu kutlu yolda yürümeye devam etmeliyiz."

"Kafirler dayanışma içindedir"

Kur'an-ı Kerim'de "Kafirler birbirleriyle dayanışma içindedirler. Ancak sizde böyle yapmaz iseniz yeryüzünde zorbalık ve büyük bir baskı oluşur" ayetini hatırlatan Gündoğdu şunları söyledi: "Allah'ın emri gereğince bizler millet olarak el ele gönül gönüle verip dayanışma içerisinde bu zorbalığa ve baskıya hak ettiği cevabı verecek ve asla boyun eğmeyeceğiz. Hak davamızda asla ümitsizliğe kapılmadan yürümeye devam edeceğiz. Bilin ki Allah bizimle beraberdir ve zafer muhakkak inananların olacaktır. Bu inanç ve kararlılıkla diyoruz ki, ay-yıldızlı bayrağımız ebediyete kadar semalarımızda dalgalanacak, ezanlarımız kesintisiz göklerde bir nida olmaya devam edecek mazlumların sığınağı, ümmetin umudu ve son kalesi olan ülkemiz ilelebet yaşayacaktır." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Din Görevlilerinden Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement