Din Görevlilerinden Huzurevi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Din Görevlilerinden Huzurevi'ne Ziyaret

Din Görevlilerinden Huzurevi\'ne Ziyaret

Çankırı’nın Ilgaz İlçesi’nde Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkilikleri kapsamında ilçede bulunan bazı kamu kurum ve kuruluşlara ziyaret edildi.

07.10.2016 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'nın Ilgaz İlçesi'nde Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkilikleri kapsamında ilçede bulunan bazı kamu kurum ve kuruluşlara ziyaret edildi.

Müftü Vekili Mustafa Çayır ve müftülük çalışanları ilk olarak Huzurevi'ni ziyaret ettiler. Daha sonra İlçe Jandarma komutanlığı ve diğer kamu kuruluşlarını ziyaret eden Müftü Vekili Mustafa Çayır, "Camiler haftası ve yapılacak faaliyetlerin milletimiz ve ülkemizin huzur ve barışına birlik ve kardeşliğine katkı sağlamasını niyaz ederim. Bu yıl 01-07 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftasının ilimize, ülkemize ve alem-i İslam'a hayırlar getirmesini temenni ederim. Değerli meslektaşlarımızı fedakarane hizmetlerinden dolayı tebrik eder, ahirete intikal eden meslektaşlarımıza da Yüce Allah'tan rahmet dilerim. Ayrıca camilerimizin yapımında emeği geçen hayırseverlerden ahirete intikal edenlere Cenab-ı Hak'tan rahmet, hayatta olanlara da sağlık ve afiyetler niyaz ederim." şeklinde konuştu. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Din Görevlilerinden Huzurevi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement