Din Görevlilerine Ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Kursu - Son Dakika
Güncel

Din Görevlilerine Ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Kursu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ezan okuma kursu Ezan öğretmeninin notaları anlatışı Ezan'ı makamında okuma Müftü Hanifi Damar'ın konuşması Kur'an-ı Kerim kursu Hocaların Kur'an-ı Kerim okuması Din görevlilerine ezanı güzel okuma kursu Adıyaman'da din görevlilerinin ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuması için kurs açıldı Besni Müftüsü Damar: "Vatandaşlarımızı dine, diyanete, ibadete yöneltmek bakımından ezanlarımızın fevkalade önemli yeri vardır" Besni ilçesinde din görevlilerinin ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuması için kurs açıldı.

17.04.2016 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ezan okuma kursu

Ezan öğretmeninin notaları anlatışı

Ezan'ı makamında okuma

Müftü Hanifi Damar'ın konuşması

Kur'an-ı Kerim kursu

Hocaların Kur'an-ı Kerim okuması Din görevlilerine ezanı güzel okuma kursu

Adıyaman'da din görevlilerinin ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuması için kurs açıldı

Besni Müftüsü Damar: "Vatandaşlarımızı dine, diyanete, ibadete yöneltmek bakımından ezanlarımızın fevkalade önemli yeri vardır"

Besni ilçesinde din görevlilerinin ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuması için kurs açıldı.

Din eğitimi kapsamında ezan ve Kur'an-ı Kerim'i güzel ve usulüne uygun okunması amacıyla, İlçe Müftülüğünce hizmet i·çi eğitim kursu açıldı.

Kursta din görevlileri, imam hatip ve müezzinlere eğitim verilmeye başlandı.

İlçe Müftüsü Hanifi Damar, yaptığı açıklamada, ezanın makamına uygun şekilde okunmasının vatandaşlar açısından öneminin büyük olduğunu söyledi.

Güzel ve makamına uygun okunan ezanın, vatandaşların gönüllerine kadar ulaştığına işaret eden Damar, şunları kaydetti:

"Ezan-ı Muhammedi'nin ve salaların güzel bir şekilde, makamına uygun bir şekilde okunması vatandaşlarımız için fevkalade önemli bir olaydır ve okunan ezanlar onların ruhlarına, gönüllerine kadar ulaşacak ve olumlu etkiler, tesirler bırakacaktır. Vatandaşlarımızı dine, diyanete, ibadete yöneltmek bakımından ezanlarımızın fevkalade önemli yeri vardır. Vatandaşlarımızın, cemaatimizin namaz esnasında güzel bir Kur'an dinlemeleri ve Kur'an'ın nuruyla nurlanmaları bakımından tecvide uygun bir şekilde seda ve sesle okunmasına göre fevkalade önemlidir. İşte biz bundan dolayı her sene olduğu gibi bu sene de hem ezan hem de Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma kursunu açtık."

Din Görevlilerine Ezanı ve Kur\'an-ı Kerim\'i Güzel Okuma Kursu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Din Görevlilerine Ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement