Din Görevlilerine Seminer - Son Dakika
Yerel

Din Görevlilerine Seminer

Din Görevlilerine Seminer

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, il genelinde Kur’an kurslarında görevli din görevlilerine yönelik bir seminer düzenlendi.

10.11.2015 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, il genelinde Kur'an kurslarında görevli din görevlilerine yönelik bir seminer düzenlendi.

Ordu İl Müftülüğü tarafından Fatsa İlçe Müftülük binası konferans salonunda düzenlenen eğitmenlere yönelik verilen seminere Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan, Fatsa Müftüsü Hüseyin Can ve din görevlileri katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan seminerde, yetişkin din eğitimi üzerinde durarak katılımcılara yararlı bilgiler verdi. Kotan, "Eğitimde yaş faktörü çok önemli bir detaydır. Eğitimde öğretmenin ders içerisinde öğrencilerden dönüt(karşılık) alarak ders işlemesini yapması önemlidir. Yetişkinin duyusal öğrenmeye daha yatkın olması bir avantajdır. Çünkü belli bir yaş seviyesine gelmiş, hayatında farklı şeylerin birikimi olan kişinin, öğrenmek için bilgiyi tecrübeleri ile birleştirmesi öğrenmesini kolaylaştır" dedi.

Kotan, öğrencilerin eğitmenler tarafından benimsenmesi, eğitmenin öğrenciye yaklaşımından geçtiğine dikkat çekti.

Seminerin bitimin ardından Fatsa Müftülüğü adına Aile İrşat Bürosu görevlileri tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Eğitim Uzmanı Fatma Kotan'a çiçek takdim edildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Din Görevlilerine Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement