Dinar'da Eğitim Gönüllüleri Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Dinar'da Eğitim Gönüllüleri Bir Araya Geldi

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği'nce eğitime katkı gecesi düzenledi.

15.11.2015 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği'nce eğitime katkı gecesi düzenledi.

Dinar Park Ala konferans salonunda gerçekleşen gecede, burs tekliflerinin kabulü yapıldı. Çeşitli hediyelerin dağıtıldığı gecede, toplanan maddi yardımlar ile ihtiyacı olan öğrencilere burs şeklinde verileceği öğrenildi.

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği Yönetim Kuruşu Başkanı Ogün Sezen, burada yaptığı konuşmada, her yıl düzenli olarak yaptıkları eğitime katkı gecesine bu yıl katılımın çok daha yüksek olduğunu belirtti.

Eğitim gönüllüleri olarak Dinar'da ya da ilçe dışında okuyan öğrencilere destek olduklarını belirterek, "Yine her yıl düzenli olarak öğrencilerimize burs veren eğitim gönüllüsü insanlarımız var. Hepinize ayrı ayrı desteklerinizden ötürü teşekkür ederim. Bu yıl daha fazla öğrencimize burs vermek adına çalışma alanlarımızı genişlettik" dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler için burs teklifleri kabul edildi.

Yardım gecesine, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Mutlu Tokmak, Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar'da Eğitim Gönüllüleri Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement