Dinar'da Grafiti Çalışması Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Dinar'da Grafiti Çalışması Yapıldı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bulunan karayolları duvarlarına grafiti çalışması yapıldı.

12.07.2016 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bulunan karayolları duvarlarına grafiti çalışması yapıldı.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar yaptığı açıklamada, belediye ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nce bu çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Grafiti çalışmasında ilçenin tanıtımına ve kültürel değerlerini ön plana çıkaran resimler yapıldığını aktaran Acar, "Üniversitemiz tarafından bin 100 metrekare alanda yaptığımız çalışmada ilçemizin sembollerinden olan tarihi Marsyas Efsanesi, Çanakkale Kahramanı Bombacı Mehmet Çavuş, belediye bandosu, belediye ve festival logosu, haşhaş bitkisi, Dinar Tayyaresi gibi ilçeye özgü sembolleri resmettik. Amacımız bunları daha sonraki nesillere de aktarabilmek." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dinar'da Grafiti Çalışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement