Dinar'da "Saygı Gecesi" Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Dinar'da "Saygı Gecesi" Düzenlendi

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde "Suçıkan Şiir Günleri" kapsamında, Dinarlı Eğitimci Şair İdris Alev'e ve Eğitimci Araştırmacı Yazar Mehmet Tekin'e saygı gecesi düzenlendi.

26.07.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde "Suçıkan Şiir Günleri" kapsamında, Dinarlı Eğitimci Şair İdris Alev'e ve Eğitimci Araştırmacı Yazar Mehmet Tekin'e saygı gecesi düzenlendi.

Dinar Yazarlar ve Şairler Kültür Derneği Başkanı Yaşar Sağlam, Suçıkan Park Tesislerinde düzenlenen gecede, Dinar'ın bir kültür şehri olduğunu belirtti.

Dinar'ın bu kültür şehri olmasını devam ettirebilmek için kültürel faaliyetlere ağırlık verilmesi gerektiğinden bahseden Sağlam, "Bu konuda kültürel faaliyetleri sonuna kadar destekleyen vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Dinar'da bir kültür havası oluşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ise derneğin çalışmalarından ötürü kutladığını, emeği geçenlere de teşekkür ettiğini belirtti.

Kültür ve sanat için yapılan gecelerin çok önemli olduğunu kaydeden Acar, "Dinar'da yazarlarımıza, şairlerimize sahip olmak adına, onları yaşatma adına gerçekten çok büyük çaba harcanıyor. Yazar olmak, şair olmak Cenabı Allah'ın bir lütfudur" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından geceye katılan şairler, şiirlerini seslendirdi.

Şiir dinletilerinin ardından Dinarlı Ozan Kul Mercan tarafından halk müziği konseri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar'da 'Saygı Gecesi' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement