Dinar'da Şehit Yakınları ve Gaziler TOKİ Evlerinden İstiyor - Son Dakika
Yerel

Dinar'da Şehit Yakınları ve Gaziler TOKİ Evlerinden İstiyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evlerinden Dinar ilçesinde de yapılmasını istediklerini söyledi.

22.07.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evlerinden Dinar ilçesinde de yapılmasını istediklerini söyledi.

Ceylan, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evlerinin kendi ilçelerinde de yapılması gerektiğini belirtti.

Dinar'da TOKİ evlerinin yapılması halinde şehit aile ve gazilerinin de bu evlerden almak istediklerini ifade eden Ceylan, "Şehit ailelerine ve gazilere verilen konut müjdesi bizleri gerçekten de çok sevindirdi. Dinar'daki derneğimize kayıtlı gazi ve şehit aileleri bu konutlardan talep etmektedirler. Dinar'da TOKİ konutları için taleplerin açılmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kent merkezindeki konutlara üyelerin başvurmak istemediklerini dile getiren Ceylan, "Dinar ilçesinde TOKİ evlerinden yapılmasını istiyoruz. Gazilerimiz ve şehit ailelerimizin her şeyleri Dinar'da, Afyon merkeze yapılan evler onlara hiç te cazip gelmiyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar'da Şehit Yakınları ve Gaziler TOKİ Evlerinden İstiyor - Son Dakika


Advertisement