Dinar'da Teog Türkiye 1.'si ve Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Dinar'da Teog Türkiye 1.'si ve Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Dinar\'da Teog Türkiye 1.\'si ve Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi Fatih Ortaokulunda Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) başarı gösteren öğrencilere başarı belgesi ile ödüllendirildi.

01.12.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Fatih Ortaokulunda Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) başarı gösteren öğrencilere başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Okulda 121 öğrencinin katıldığı TEOG sınavında başarı gösteren 52 öğrenciye başarı belgeleri verildi. Sınavda sorulan 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak Türkiye 1.'si arasına giren Elif Sude Bağrıaçık tüm öğrencilerin alkışları arasında tebrik edilerek başarı belgesi ile ödüllendirildi. Ödül töreninde konuşan Okul Müdürü Murat Nail Üner ise belge takdiminin ardından şunları söyledi:

"Kıymetli öğrencilerimiz, yaz kurslarımızdan bu yana çok emekler verdiniz. Öncelikle sınava çalışan Elinden gelen çabayı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Velilerimize ve fedakar öğretmenlerimize de sizlere verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. Bu sınav nisanda yapılacak olan TEOG sınavına yol gösterici nitelikte değerlendirmelidir. Her öğrencimiz 'Acaba daha başarılı olmak için neyi eksik yaptım?' sorusunu kendisine sormalıdır. TEOG sınavının ne olduğunu bildiğiniz kadar ne olmadığını biliyor olmanız da çok önemlidir. Sınavlar bilgi düzeyinde başarıyı ölçen araçlardır. Kesinlikle sizin değerinizi ölçmez. ya da mutlu olmanızı sağlayacak tek etken değildir. Sizler yapabileceğinizin en iyisini yapma gayretinde olun. Öğretmenleriniz olarak bizler de sizin sadece okul ve sınavlarda değil hayatın her aşamasında mutlu ve başarılı olmanız gayretindeyiz. Sonuç her ne olursa olsun bizim ve aileleriniz için çok kıymetlisiniz. Biz de Fatih Ortaokulunu ve öğrencilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dinar'da Teog Türkiye 1.'si ve Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement