Dinar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Dinar'dan Kısa Kısa

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası'ndan öğrencilere eğitim yardımı.

17.10.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilçedeki 700 ilkokul ve ortaokul öğrencisine eğitim yardımı yapıldı.

Yardıma muhtaç öğrenciler için hazırlanan okul kıyafetleri Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan ve Meclis Başkanı Ahmet Acar tarafından öğrencilere teslim edildi.

Uyan, yaptığı açıklamada, yardıma muhtaç öğrencilere her yıl olduğu gibi bu yılda da gerekli yardımın yapıldığını belirterek, her zaman eğitime destek olacaklarını söyledi.

- AK Parti'de 5. Olağan Kongre'ye doğru

AK Parti Dazkırı İlçe Başkanı İsmail Şenoğul, "Kongrelerimiz yeni Türkiye'nin vazgeçilmez ihtiyacı olan yeni anayasanın aziz milletimizle buluşturulma iradesidir" dedi.

Şenoğul, düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 14 Ağustos 2001'den itibaren milletin taahhüt ettiği ve bugün yeni Türkiye olarak tanımlanan demokratikleşme, refah toplumu, kalkınma ve öncü ülke olma yolunda tüm gücüyle ilerlediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile parti kadrolarının kimsenin hayal bile edemediği birinci atılımı gerçekleştirdiğini belirten Şenoğul, şunları bildirdi:

"Bu atılımın kaynağı demokratik meşrutiyet, siyasal meşrutiyet ve 9 seçimde milletimizin ortaya koyduğu büyük destektir. Şimdi hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te ikinci atılımı tamamlamaktır. Kongre takvimine göre AK Parti ilçe kongreleri 1 Kasım-31 Aralık arasında yapılacak. 22 Kasım 2014, 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da il kongreleri yapılacak. Kongreler Türkiye'nin büyük hedeflere ulaşmasının kaynağıdır. Kongrelerimiz çözüm süreci irademizin kaynağıdır. Kongrelerimiz yeni Türkiye'nin vazgeçilmez ihtiyacı olan yeni anayasanın aziz milletimizle buluşturulma iradesidir." - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement