Dinar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Dinar'dan Kısa Kısa

Dinar'da 7-13 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla yapılan trafik uygulamasında araç sürücülerine şeker ikram edildi.

12.05.2016 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar'da 7-13 Mayıs Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla yapılan trafik uygulamasında araç sürücülerine şeker ikram edildi.

Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri Dinar- Denizli karayolunda trafik uygulaması yaptı.

Vatandaşların trafik haftasını kutlayan polisler, vatandaşlara ehliyet ve ruhsat sormak yerine şeker ikramında bulundu.

Trafik Haftası dolayısıyla yapılan uygulamadan dolayı çok memnun olduklarını belirten araç sürücüleri trafik polislerine teşekkür etti.

Engelliler Haftası

Dinar Kredi ve Yurtlar Kurumu yetkilileri ve öğrencileri, Engelliler Haftası dolayısıyla Kaygısız ailesi ve engelli kızına ziyarette bulundu.

Yurt Müdürü Nazım Yıldırım, ziyarette yaptığı konuşmada, "Öğrencilerimizin daha duyarlı bireyler olması için etkinlikler yapıyoruz. Öğrencileri, engellilere karşı sorumluluk alması gerektiği bilinciyle yetiştirmek istiyoruz. Engelli bireylerin bizler için özel ve önemli olduklarını ve Dinar KYK olarak yanlarında olacağımızı bilmelerini istedik." dedi.

Engelliliğin bir kusur olmadığını belirten Yıldırım, "Engelliler yardıma değil, şefkate muhtaçtır. Engellilere saygı göstererek onlara yaşama sevinci verebiliriz. Bizler engelli bireylere ve ailelere her daim yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz. Hiçbir zaman unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Onun için duygudaşlık kuralım, onların sorunlarını anlamaya çalışalım." diye konuştu.

Rukiye ve Yasin Kaygısız çifti de yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirterek kendilerine yaşatılan sıcak sohbet ortamı için tüm KYK personeli ve öğrencilerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dinar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement