Dinar'dan "Kardeşlik-Hoşgörü" Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Dinar'dan "Kardeşlik-Hoşgörü" Turnuvası

Dinar Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Doğan Çakır tarafından 19 Mayıs Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık Bahar Kupası Voleybol Turnuvası başladı.

16.05.2016 12:45  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Doğan Çakır tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçede kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin spora ilgisinin artırılması, her yaştaki insanların beden ve ruh sağlığını geliştirilmesi, dostluk, kardeşlik hoşgörü ve dayanışmasına hizmet etmesi amacıyla Kaymakamlık Bahar Kupası Voleybol Turnuvası başladı.

Turnuvanın hakemliğini beden eğitimi öğretmenleri Muhammet Keskin, Yakup Topçam ve Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Doğan Çakır'ın yaptığı maçlar birbirinden güzel çekişmeli geçiyor.

Grup maçları sonunda TOKİ Spor, Müftülük Spor, Haydarlı İlkokulu öğretmenleri ve 112 Acil Yardım Takımları yarı finale kaldı.

Final maçlarının 17 Mayıs saat 17.00'de yapılacağı bildirildi.

Dinar ilçesinde Gençlik Haftası, Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğüne ait çelengin sunulmasıyla başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Doğan Çakır yaptığı konuşmada, gençlerin sosyal kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal gelişimine katkıda bulunmak, kendini ifade edebilen bireylerin ortaya çıkmasına yardımcı olmak milli ve manevi değerlere saygılı, görev ve sorumluluk bilinci gelişmiş ve toplumla bütünleşmesi, sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla Gençlik Haftası olarak kutlandığını söyledi.

Gençlik Haftası dolayısıyla ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gençler arasında şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi.

Yarışmalarda dereceye giren takım, sporcu ve öğrencilere Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda ödüllerinin verileceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dinar'dan 'Kardeşlik-Hoşgörü' Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement