Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özkurt Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özkurt Açıklaması

"Derneğin başlıca amaçlarının, engelliler için sosyal faaliyetler düzenleyerek çalışma sahalarında üretime katkıda bulunmaları ve çıkan yasalardan faydalanmaları yönünde çalışmalar yürütmektir"

26.11.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seydi Özkurt, derneğin başlıca amaçlarının, engelliler için sosyal faaliyetler düzenleyerek çalışma sahalarında üretime katkıda bulunmaları ve çıkan yasalardan faydalanmaları yönünde çalışmalar yürüttüğünü bildirdi.

Başkanlığa Seydi Özkurt'un seçildiği Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde yönetim kurulu ise Erkan Kırtaş, Havva Bircan, Hasan Ceylan ve Bahri Yavuz'dan oluştu.

Özkurt, yaptığı açıklamada, Dinar ve çevresinde bulunan engelli vatandaşların tespit edilmesi, daha hızlı ve etkin olarak kendilerine ulaşılabilmesi için derneğe müracaat etmeleri gerektiğini söyledi.

Derneğin başlıca amaçlarının, engelliler için sosyal faaliyetler düzenleyerek çalışma sahalarında üretime katkıda bulunmaları ve çıkan yasalardan faydalanmaları yönünde çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Özkurt, her geçen gün Dinar'dan ve çevresinden müracaatlar arttığını engelli vatandaşların müracaatları için Belediye Kültür Sarayı altında bulunan yeni dernek binasına başvuru yapabileceklerini ifade etti. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özkurt Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement