Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Topçu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Topçu Açıklaması

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Topçu Açıklaması

"Dinar'da ise kooperatifimiz ve Halk Bankası iş birliğiyle esnaflarımızı kalkındırmak için çalışmalarımızı beraberce yürüteceğiz"

07.09.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Topçu, "Dinar'da ise kooperatifimiz ve Halk Bankası iş birliğiyle esnaflarımızı kalkındırmak için çalışmalarımızı beraberce yürüteceğiz" dedi.

Topçu, Halk Bankası Dinar Şubesi'ne yeni atanan Zafer Keskin'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, eskiden yüzde 49'larda olan devlet sübvanseli esnaf kredilerinin hükümetin başarılı çalışmalarından dolayı bugün için 1 yıllık kredi faiz oranının yüzde 4'e, 2 ila 5 yıl arası kredi faiz oranlarının ise yüzde 5'lere kadar düştüğünü ifade etti.

Ağustos ayına kadar Dinar esnafına 2 milyon 200 bin liralık esnaf işletme kredisi vererek büyük destek olduklarını söyleyen Topçu, şu ifadelere yer verdi:

"Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Burdur Göller Bölge Birliği'ne bağlı Antalya, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar illerinde bulunan 39 kooperatifimiz ise bölgede bulunan esnaflarımıza 400 milyon lirayı aşmış bir kredi desteğinde bulundu. Yürütmüş olduğumuz bütün çalışmalarımız esnafların menfaatlerine yönelik, onların işlerini ilerletmeleri ve geliştirmelerine uygun olmuştur. Dinar'da ise kooperatifimiz ve Halk Bankası iş birliğiyle esnaflarımızı kalkındırmak için çalışmalarımızı beraberce yürüteceğiz." - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Topçu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement