Dinar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Çetin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Dinar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Çetin Açıklaması

"Hedefimiz başarılı, milli ve manevi değerleri yüksek öğrenciler yetiştirmek, ilçemizin başarılı okulları arasında yerini almaktır"

10.07.2014 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar İmam Hatip Ortaokul Müdürü Mehmet Çetin, "Hedefimiz başarılı, milli ve manevi değerleri yüksek öğrenciler yetiştirmek, ilçemizin başarılı okulları arasında yerini almaktır" dedi.

Çetin, yaptığı açıklamada, 2014-2015 eğitim öğretim yılı için okulların kayıt döneminin başladığı bildirildi.

İlkokuldan mezun olan öğrencileri okula çekmek adına bazı çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Çetin, okula bu yıl dördüncü sınıfı bitirip beşinci sınıfa geçen ilçedeki tüm öğrencilerin adres zorunluluğu olmadan kayıt yaptırabileceklerini belirtti.

"Şu an itibariyle okulumuz Fatih Ortaokulu yanındaki ek binada hizmet vermektedir" diyen Çetin, şöyle devam etti:

"Okulumuzun kendi binasının yapımına en kısa sürede başlanacaktır. Şu anki kullandığımız bina 2014-2015 eğitim öğretim yılında da bize yetmektedir. Görülen dersler itibariyle okulumuzun diğer ortaokullarla temel dersleri matematik, Türkçe, fen bilgisi, sosyal bilgiler gibi ve ders saatleri aynıdır. Bu derslere ilave olarak Kur'an-ı Kerim, Arapça, Hz. Muhammed'in hayatı ve temel dini bilgiler dersleri okutulmaktadır. Okulumuzdan mezun olacak öğrencilerimiz, fen lisesi, Anadolu Lisesi, askeri liseler gibi tüm liseleri tercih edebileceklerdir. Hedefimiz başarılı, milli ve manevi değerleri yüksek öğrenciler yetiştirmek, ilçemizin başarılı okulları arasında yerini almaktır."

Çetin, kayıt için öğrencinin nüfus cüzdanı ile birlikte velisinin okula gelmesinin yeterli olacağını sözlerine ekledi. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Çetin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement