Tuzla'da Koca Kurbanı Kadın Derince'de Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Tuzla'da Koca Kurbanı Kadın Derince'de Defnedildi

Tuzla\'da Koca Kurbanı Kadın Derince\'de Defnedildi

İstanbul Tuzla'da, Ö.K.nın cinnet getirerek öldürdüğü dini nikahlı eşi Güllücan Özbir, Kocaeli'nin Derince ilçesinde toprağa verildi.

08.11.2013 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Tuzla'da, Ö.K'nın cinnet getirerek öldürdüğü iddia edilen dini nikahlı eşi Güllücan Özbir, Kocaeli'nin Derince ilçesinde toprağa verildi.

İstanbul Tuzla'da 4 katlı bir binanın ikinci katında ikamet eden Ö.K (40), önceki gün cinnet getirerek dini nikahlı eşi Güllücan Özbir (53) ve kızları Dilan Kaya (18) ile 20 yaşındaki Rojda Kaya'yı tabancayla başlarından vurarak kaçtı. Cinayete kurban giden anne ve kızlarının cenazeleri İstanbul Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, polis, Ö.K'nın yakalanması için çalışma başlattı. Öldürülen Güllücan Özbir'in cenazesi işlemlerin ardından Derince ilçesinde ikamet eden akrabalarına teslim edildi.

Derince Esentepe Mahallesi Cımbızlar Camii'ne götürülen Özbir'in cenazesinde polisler güvenlik önlemi aldı. İkindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Özbir, 17 Ağustos Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Özbir'in önceki eşinden olan çocukları Yasemin Özbir, Esengül Rona, Serhat Emir Özbir, Vedat Özbir ve Esat Özbir, annelerinin Ö.K'dan sürekli dayak yediğini ve daha önce yediği dayaklar nedeniyle hastanelik olduğunu söyledi.

Öldürülen Güllücan Özbir'in kızı Yasemin Özbir, "Annemin yüzünde satır izleri var, yüzünde platin var. Biz, bu adamdan daha önce defalarca kez şikayetçi olduk. Bu adam annemi öldürecek dedik ama hiç kimse bizi kaale almadı. Annem bu olaylar nedeniyle kalp krizi geçirdi. Adam bizi de sürekli ölümle tehdit ediyordu. Sonunda yapacağını yaptı, annemi ve kardeşlerimi öldürdü. Kardeşlerimizi annemizin yanına defnetmek istedik. Ama bugün cenazeleri bize vermediler" dedi.

Serhat Emin Özbir ise annesinin öldürüldüğünü internetten öğrendiğini söyledi. Özbir'in yakınları halen firari olarak aranan Ö.K'nın bir an önce yakalanmasını istedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tuzla'da Koca Kurbanı Kadın Derince'de Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement