Ogün Samast'ın Hiç Yayınlanmamış Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ogün Samast'ın Hiç Yayınlanmamış Görüntüleri Ortaya Çıktı

24 TV Hrant Dink suikastı tetikçisi Ogün Samast'ın daha önce hiç yayınlanmamış görüntülerini ortaya çıkardı. Görüntülerde polisler Samast'ı kahraman gibi karşılıyor.

08.09.2016 15:53  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Haber Merkezi'nin ulaştığı Ogün Samast görüntüleri gündemi alt üst edecek cinsten. Samsun'da çekilen görüntülerde Tetikçi Samast'ın bir kahraman gibi ağırlanmasından cinayet anını anlatmasına kadar pek çok çarpıcı ayrıntı dikkat çekiyor.

KAHRAMAN GİBİ KARŞILIYORLAR

Görüntüler 9 yıl öncesine ait. Yer Samsun Emniyet Müdürlüğündeki bir çay ocağı. Türkiye'nin yakın tarihine damga vuran bir suikastın, Hrant Dink suikastının üzerinden henüz 36 saat geçmiş. Tetiği çeken Ogün Samast, bir grup polis ve jandarma arasında görülüyor.

"GÜZEL BİR POZ VER LAN"

Yeni görüntülerde de Dink'in katilinin yanındaki kişiler, Samast'a, "Güzel bir poz ver lan! Hem de gülerek ver! Hadi güzel bir poz ver" diyerek fotoğraflarını çekiyor.

Samast'a cinayet öncesi nereye gittiği ve ne yaptığı sorulurken, aynı takım elbiseli şahıs, "Aslanım benim, aferin Ogün" diyor.

"ÇIKARDIM SİLAHIMI VURDUM"

Dink'in öldürüldüğü anın videosu izletilen Samast, cinayet anını ise, "İki üç gün pusuya yattım, çıkardım silahımı, vurdum. Gittim bekledim kapısının önünde, geldim vurdum" diye anlatıyor.

KİM BU RAMAZAN AĞABEY?

Görüntülerin ilerleyen dakikalarında da ilginç bir telefon görüşmesi gerçekleşiyor. Konuşmada bahsedilen "Ramazan Abi"nin dönemin Trabzon Emniyet Müdürü halen FETÖ üyeliği suçundan cezaevinde olan Ramazan Akyürek olup olmadığı bilinmiyor ancak 15 temmuz darbe girişimi sonrası ortaya çıkan pek çok delil, Hrant Dink suikastında FETÖ parmağı olduğunu kuvvetlendirdi. Öyle ki FETÖ üyeliğinden tutuklanan 6 jandarma istihbaratçısının, cinayetten 1 gün önce olay yerinde keşif yaptıklarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Ogün Samast\'ın Hiç Yayınlanmamış Görüntüleri Ortaya Çıktı

Son Dakika Güncel Ogün Samast'ın Hiç Yayınlanmamış Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement