Direk'ten Viranşehirlilere Sağduyu Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Direk'ten Viranşehirlilere Sağduyu Teşekkürü

Direk\'ten Viranşehirlilere Sağduyu Teşekkürü

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde 15 Eylül’de yapılan yürüyüşün ardından olayların çıkacağı söylentilerine karşı bir açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Direk, toplumun her kesiminden süreç boyunca birlik beraberlik çağrıları yapıldığını belirterek, "Gösterilen bu olgun ve sağduyulu davranışa karşı Viranşehirli hemşerilerime şükranlarımı sunarım" dedi.

16.09.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde 15 Eylül'de yapılan yürüyüşün ardından olayların çıkacağı söylentilerine karşı bir açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı İbrahim Direk, toplumun her kesiminden süreç boyunca birlik beraberlik çağrıları yapıldığını belirterek, "Gösterilen bu olgun ve sağduyulu davranışa karşı Viranşehirli hemşerilerime şükranlarımı sunarım" dedi.

Direk Viranşehir halkının sorumlu, duyarlı ve asil bir halk olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"181 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. Barış ve kardeşliğin tesisi işini toplum olarak üzerimize almışız. Viranşehir tarihi, barış elçilerinin çözdüğü sorunlar ve barıştırdığı aileler ile doludur. Birlik beraberliğimizi sürdürelim. Huzurumuz, kardeşliğimiz devam etsin. Bu huzur bozucu eylemlere rağmen Viranşehir gayet sakindir. Herhangi bir menfi hareket olmamıştır. Gösterilen bu olgun davranışa karşı tekrar tekrar tüm Viranşehirli kardeşlerime şükranlarımı sunarım. Ayrıca sorumlu ve duyarlı davranan sivil toplum örgütlerimize, kanaat önderlerimize, yerel basınımıza çok teşekkür ederim" dedi..

EZ-VSA-Y) - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Direk'ten Viranşehirlilere Sağduyu Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement