Direksiyon Başında +18'lik Film İzlerken Kaza Yapan Sürücü Öldü - Son Dakika
Güncel

Direksiyon Başında +18'lik Film İzlerken Kaza Yapan Sürücü Öldü

Direksiyon Başında +18\'lik Film İzlerken Kaza Yapan Sürücü Öldü

Trafikte seyir halindeyken +18'lik film izleyerek kendini tatmin eden sürücü kaza yaptı. Araçın tavanından fırlayan adam, aracının yanına düşerek hayatını kaybetti.

27.01.2016 15:59  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın Michigan eyaletinin Detroit kentinde geçtiğimiz pazar gününün ilk saatlerinde meydana gelen kazada 58 yaşındaki Clifford Ray Jones adlı adam belden aşağısı çıplak vaziyette, kaza yapmış aracının civarında bulundu.

+18'LİK FİLM İZLERKEN KAZA YAPTI

Polisin açıklamasında, Jones'un pantolonu ve iç çamaşırının üzerinde olmadığı, taklalar atmış 1996 model Toyota aracının tavanındaki güneşlikten dışarı fırladığı ifade edildi. 58 yaşındaki adamın cep telefonunda kaza esnasında +18'lik film izlediği ve kendi kendini tatmin ettiği belirlendi. Polisler Jones'un cansız bedenini, 24 ocak pazar günü yerel saatle 03:30 da kaza yapan aracının biraz ötesinde buldu. Jones'un kaza esnasında emniyet kemerini takmadığı da polis raporuna yansıdı.

"TEKNOLOJİK ALETLER TRAFİKTE DİKKAT DAĞITIYOR"

Michigan eyalet polisinden Teğmen Mike Shaw yerel bir kanala yaptığı açıklamada; İnsanların trafikte seyir halindeyken makyaj yaptığına, kitap okuduğuna bizler şahit oluyoruz. Şu bir gerçek ki çok fazla teknolojik cihaz var, insanların seyir halinde iken sürüşe ve diğer araçlara dikkat etmesi gerekirken, bu tür cihazlara daha fazla dikkat veriyorlar" cümleleriyle trafik kazalarında son yıllarda ortaya çıkan en büyük sebeplerden birine dikkat çekti.

Son Dakika Güncel Direksiyon Başında +18'lik Film İzlerken Kaza Yapan Sürücü Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Bulamaz: Ne kotu bir olum 7 0 Yanıtla
  • son kalkış: vah vah kalkık gitti emi 0 0 Yanıtla
  • 42 eregli : Seda 10 numara espri yapmis ???? 0 0 Yanıtla
  • lastik patladi: Kamyon saglam devrilmis haci abi 0 0 Yanıtla
  • DaG-Delen-DoguKan: insallah geberir 0 0 Yanıtla

Advertisement