Direksiyonda Sıkışan Kadın Sürücü Uzun Uğraşlar Sonucu Kurtarıldı - Son Dakika
Yerel

Direksiyonda Sıkışan Kadın Sürücü Uzun Uğraşlar Sonucu Kurtarıldı

Direksiyonda Sıkışan Kadın Sürücü Uzun Uğraşlar Sonucu Kurtarıldı

Aydın’da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında direksiyonda sıkışan bir kadın sürücü uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

07.06.2014 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında direksiyonda sıkışan bir kadın sürücü uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı. Diğer sürücünün alkollü olduğunu iddia eden kadının yakınları, şahsı tepki gösterirken, bazı vatandaşlar da yoldaki işaretlemenin yetersizliğinden şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde İncirliova'dan ilçeye bağlı Dereağzı Mahallesi'ndeki evine gitmekte olan Emine Korkmaz yönetimindeki 09 UE 088 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen ve aynı mahallede ikamet ettiği belirtilen Soner Y. yönetimindeki 09 UN 370 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada araç sürücüsü Emine Korkmaz direksiyonda sıkışırken, aynı araçta bulunan çocukları Emine ve Melikenur kazada hafif yaralandı. Araçtan çevredekiler tarafından çıkarılan çocuklar çaresiz bir şekilde ambulans içerisinde annelerinin kurtarılmasını beklerken, talihsiz kadın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı otomobilden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, alkollü olduğu iddia edilen Soner Yalçın gözaltına alındı.

Kaza sonrası bazı köylüler, İkizdere Barajı yapıldıktan sonra güzergahı değişen İzmir Tire Yolu'nda gerekli işaret ve düzenleme yapılmadığı gerekçesi ile sürücülerin ana yol ile tali yolu ayırt edemez duruma geldiğini ve bu yüzden sürekli trafik kazası meydana geldiğini belirterek yetkililerin gerekli çalışmayı yapmasını istediler. Kazada araç içerisinde sıkışarak yaralanan Emine Korkamz'ın yakınları ise alkollü olduğunu iddia ettikleri diğer otomobil sürücüsüne tepki gösterdiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Direksiyonda Sıkışan Kadın Sürücü Uzun Uğraşlar Sonucu Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement