Direkte Kalp Krizi Geçiren Elektrikçi Öldü - Son Dakika
Güncel

Direkte Kalp Krizi Geçiren Elektrikçi Öldü

Direkte Kalp Krizi Geçiren Elektrikçi Öldü

İnegöl İlçesi'nde, arızayı gidermek için çıktığı elektrik direğinde kalp krizi geçiren 43 yaşındaki Seyit Ali Kılıç yaşamını yitirdi.

28.04.2014 17:18  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, arızayı gidermek için çıktığı elektrik direğinde kalp krizi geçiren 43 yaşındaki Seyit Ali Kılıç yaşamını yitirdi. Olay, saat 09.30 sıralarında İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) meydana geldi. OSB'de faaliyet gösteren bir şirket, elektrik akımında yaşanan sorun nedeni ile elektrikçi çağırdı. Elektrikçi Seyit Ali Kılıç, arızayı gidermek için fabrikaya elektrik gelen direğe çıktı. Seyit Ali Kılıç'ın rahatsızlandığını fark eden vatandaşlar, elektrik akımına kapıldığını zannetti. Durum hemen 112 acil servise bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri direğin üzerinde asılı kalan Seyit Ali Kılıç'ı çevredeki vatandaşların da yardımıyla güçlükle aşağıya indirdi. Kılıç, daha sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Seyit Ali Kılıç, hayata döndürülemedi. Burada yapılan ilk tetkiklerde Kılıç'ın elektrik çarpması nedeniyle değil, kalp krizinden hayatını kaybettiği belirlendi.

Öte yandan, olaydan önce Kılıç'ın arkadaşlarına kalbinin sıkıştığını söylediği, arkadaşlarının da rahatsızsan direğe çıkma şeklinde uyardığı öğrenildi. Seyit Ali Kılç'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Direkte Kalp Krizi Geçiren Elektrikçi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement