Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale" Konulu Mektup Yarışması - Son Dakika
Güncel

Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale" Konulu Mektup Yarışması

Genç Memur-Sen tarafından düzenlenen "Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale" konulu mektup yarışması başvurularının devam ettiği bildirildi.

08.02.2016 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Memur-Sen tarafından düzenlenen "Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale" konulu mektup yarışması başvurularının devam ettiği bildirildi.

Genç Memur-Sen Siirt İl Başkanı Yunus Emre Diriarın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışma ile ülkenin zaferler tarihinin temel taşlarından olan İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi'nin değerine vurgu yapıp geleceğe sahip çıkmayı amaçladıklarını söyledi.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin mektuplarını 26 Şubat'a kadar kendilerine teslim edilmesi gerektiğini ifade eden Diriarın, şöyle konuştu:

"Tarihimizi, kütürümüzü, bizi biz yapan değerlerimizi yeni nesillere anlatmak, anlamak ve yaşamak hepimizin görevidir. Bu şiarla çıktığımız yolda, her sene İstiklal Marşının Kabulü'nün ve Çanakkale Zaferi ruhunun gençlerle buluşturulması adına düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerimize, bu sene de liseli öğrencilerimize yönelik bu mektup yarışmasını düzenleyerek devam ediyoruz. Liseli öğrencilerimizin en içten, gerçekçi ve çarpıcı bir şekilde yazacağına inandığımız bu mektupların, ülkemiz gençliğinin tarihimizde büyük kahramanlıkları konu alan bu haftaya yönelik duygularını ortaya çıkaracak ve geçmişten güç alarak gelecek yolunda önemli adımlar atacağını temenni ediyoruz."

Diriarın, yarışmada dereceye girenlerin çeşitli hediyelerle ödüllendirileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Direnişin Sembolü İstiklal, Destanın Adı Çanakkale' Konulu Mektup Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement