Diriliş Ertuğrul 69. Bölüm Fragmanında Ertuğrul'un Cenazesi Kalkıyor! - Son Dakika
Magazin

Diriliş Ertuğrul 69. Bölüm Fragmanında Ertuğrul'un Cenazesi Kalkıyor!

Diriliş Ertuğrul 69. bölüm fragmanı yayınlandı. 69. bölüm fragmanında Ertuğrul şehit oluyor! Diriliş Ertuğrul 69. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

08.12.2016 10:19  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam yayınlanan Diriliş Ertuğrul 68. bölümünde Ertuğrul'un zehirlenmesi ve terör estirmesi bölüme damgayı vurdu. Yeni bölümün ilk fragmanı da hemen yayınlandı. Ertuğrul Bey için "Şehit oldu" sesleri yükseliyor. Cenazesinin kaldırıldığı görülüyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 68. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ok ile vurulan Gündüz Alp geçen bölümde sağlığına kavuştu. Düşmanın elindeki Halime ve Aslıhan kurtuldu. Obada bu büyük haberlerin yarattığı sevinç, kutlamalarla süslendi. Simon, Amanda'yı Kayı Obasına getirerek iki obayı da kavuracak ateşin fitilini ateşlemiştir. Kirli planının işlemesiyle keyfi yerine gelen Ural, bir anda Amanda'yı eli bağlı olarak karşısında bulunca dumura uğradı. Simon'un beklenmeyen bu hamlesini ihanet olarak gören Ural'ın bu ihanete karşılığı sert oldu. İki obayı birbirine kırdırma planında Amanda kozunu oynayan Simon'un keyfini kaçıracak bir gelişme yaşandı. Oynadığı bu kozla Ural'ın nefretini kazandığının farkında olan Simon, Ural hakkındaki planları sekteye uğradı. Öte yandan Simon ve tapınakçıları göz hapsinde tutan Turgut'u büyük bir tehlikeyle karşıladı.

Diriliş Ertuğrul 69. yeni bölümü çarşamba akşamı 20.00'de ekranlarda olacak.

Diriliş Ertuğrul 69. Bölüm Fragmanında Ertuğrul\'un Cenazesi Kalkıyor!

Son Dakika Magazin Diriliş Ertuğrul 69. Bölüm Fragmanında Ertuğrul'un Cenazesi Kalkıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement